senatss Kızlar bu gün ki testleri silik 2. Cizgiler ama kanım negatif çıktı 4. Gğn gecikmem kan sonradan pozitif olur mu böyle olan yada bilgisi olan var mj
Glm senatss kan negatif ise muhtemelen öyledir canım, asıl kanda çıkıyor gebelik. İçiniz rahat etmiyorsa birkaç gün sonra tekrar kan verin.
Tufu senatss benimde 1-2 gün gecikme testim silik cıktı kan negatif adeti beklicem inş vardir yaa 🤲🏻🤲🏻
ayferaras senatss benimde bugün öyle oldu testim pozitifti silik çizgi vardı adetim 1 gün gecikti çok heveslenmiştik ama kan testim negatif beta değeri 1,20 çıktı sizin beta değeri kaçtı acaba
haticekorkutt senatss Canım bende o kadar çok test yaptım ki hepsinde silik gördüm. Kaç kez kan verdim hepsi negatifdi. Tam ümidi kestim bir problem var diye kadın doğuma randevu aldım o gün kanda pozitifi gördüm. Şuan 24 haftalık ikizlere hamileyim 🥰 biraz bekle tekrar kan ver bence
Aybarssmom_ Doğru sonucu kan veriyo canım görümcemin de aynı şey başına gelmişti, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın 🙏🏻
senatss ayferaras 0.1 çıktı hala da bir belirtim yok rwgl le ilgili beklemedeyim pazartesi salı gelmezse kadın doğuma görünğcem
senatss haticekorkutt ayyyy ne güzel inallah benim de öyle olur kanları kaçıncı gün negatif gördün ve kaçıncı gecikmeden pozitif hatırlıyormusun
Gamze_dn senatss gebelik testtleri adete yakinda silik cikiyor .Kac erken gebelik testi yaptim adetim gecti diye silik cikti umitlendim kan verdim kan negatif sonrasinda da adet oldum.Stres en cok etkileyen.
Gamzeli_03 E_Duha değer 0.01 ise negatif biliyorum ben arkadaşın değeri düşük değil diye o yüzden söyledim 🤷🏻♀️ iki kez verdim ikisi de yüksekti benim
Kaderozy senatss normalde grbelik hormonu önce kana sonra idrara geçer test yanlistir belki beta HCG kaç çıktı ksnda