iremsevinc Hamideb bende ilk doğumu 36+3 de suyum gelmesi ile yapmıştım doktorumda bana bu da 34 35 de gelir dedi bütün pskljmi bozdu doktora göre 4 5 hafta sonra dogurmam lazım
artikbiranneyim Hamideb evet riskli olarak yaklaşıyor doktorlar. Benim de erken doğum geçmişim var o yüzden hep tedbirli ilerliyoruz
Zeynep1601 Hamideb canım erken doğurmadim ama 3 kez hastanede yattım erken doğumu önlemek için sancı ve açıklık vardı bende 2. Ye hamileyim kontrollerimde daha ayrintilli bakıyor doktor ve alttan muayene de ediyor
Suey Bende ilkinde 30. Haftada sancım başladı 33. Haftadaya kadar ayağa kalkmadan ilaçlarla serumlarla içerde tuttuk 33. Haftada doğurdum şimdi 29+5 ayni korku başladı çok merak ediyorum vaktini tamamlar mi yine aynı süreci mi yaşarım erken mi gelir diye çift rahimli oldugum için erken doğum olduğunu söyledi doktor
Tugcaduman Hamideb benim de erken doğum riskim vardı 5. Aydan itibaren ve iğnelerle falan 37+0a atmıştık. Doktoruma bunları hatırlattım benim doğumumu yine 37. Haftalar olarak hesapladı bebekler genelde birbirini takip eder dedi. Ama sizin galiba aniden olmuş ve önlem alamamışsınız o zaman şimdiden doktorla konuşursanız tedbirli ilerlersiniz
Hamideb Tugcaduman doğumdan iki gün önce nişan geldi ciğer geliştirici iğne yapildi hastaneden akşam çıktım gece suyum geldi
cactus123 Ben 28 haftalık kardeşim 34 haftalık doğmuş şuan hamileyim 25 haftalık ve bebek aşagı inmiş erken doğum riskim var Sanırım genetik oluyor annem de beni erken doğurmuş bende şuan sıkıntı yaşıyorum
ggmom Hamideb demek herkes aynıymış ben de çok erken değil ama yine beklenmedik günde 36+4 te doğurdum ikincide korkuyorum ilkinde sancım su hicbisey olmadı sadece hep toplanıyordu ufak bı kasilmada bebek mi geliyor diyorum şimdi 😏