Ayaz_Aybars_mom Momylinda bn oglumda 2.yi kullandim 4.aya kadr kis bebegiydi bide sicacik uyuyodu en azindan ustu acilmiyodu cok rahat etmistim
Momylinda Ayaz_Aybars_mom ben ilk cocugumda almadım ama ikinci bebekte kararlıyım alıcam ama ikisi arasında kaldım
Semyil Drfatma bu kundakların ayak kısımları gevşek kol kısmınıda siz ayarlıyorsunuz doğru kundak yapmak önemli
NerminAyla Momylinda fiyatlarını bilmiyorum ama her bebek kundak sevmiyor. Ben evdeki örtülerle ya da fermuarlı kundakla yapıyorum asla rahat durmuyor her türlüsünü denedim. Bence pahalıysa almayın. Sevmezse elinizde kalır. Evde başka bir şeyle deneyip severse alırsınız
Xxxxci Momylinda gece yeni doğan uyurken giydirmek için mi? Benimde bebeğim kasımda doğacak hala neyle uyutacağım bilmiyorum
Momylinda Xxxxci evet ben yenidoğanda kullanıcam gece gündüz 3 ay gaz sancıları azalana kadar umarım rahat eder ve sever
ZeynepDuru17 Momylinda normal ince belekle bile durmuyordu benim yapmadım almadım bunda dururmuydu bilmiyorum tabi ama artık üç aylık olcaz geçti bizden sanırım 🙄🥹
Momylinda ZeynepDuru17 bilmiyorum nedense bebeği daha rahat ettiricek gibi geliyor kendimiz yapunca ayarını tutturamıyorduk ilk bebeğimde