Eymen18 Kızlar eşim gece çalışıyor bu aralar ve sancılarım biraz fazla 33 haftadayım ama ağrılarım sancılarım oluyor erken doğum olur mu bilmiyorum ama dr sezeryan dedi normal olmuyor sizce bebis erken gelir mi kaşıklarım çok agriyor
NaimeYilmaz Eymen18 beden doğuma hazırlanmak ıcın yalancı sancı yapablr o haftalarda. Tabi gercek sancıda olablr bunu kestırmek zor doktorunun numarası yokmu? Bide neden normal dogm yapamıyorsunuz özel degılse ?
Eymen18 NaimeYilmaz bel fıtığım var beyin cerrahina sevk edildim oda normal dogum belimi zorliycagini ve normal dogum yapamiycagimi söyledi özele gidiyordum drumdan ve hastanenin pisliginden devlete dondum devlet daha temiz benim gittiğim özel hastaneden şimdi evde dinleniyorum
Eymen18 NaimeYilmaz bel fıtığım var beyin cerrahina sevk edildim oda normal dogum belimi zorliycagini ve normal dogum yapamiycagimi söyledi özele gidiyordum drumdan ve hastanenin pisliginden devlete dondum devlet daha temiz benim gittiğim özel hastaneden şimdi evde dinleniyorum
NaimeYilmaz Eymen18 Haklısın gene ne varsa devlette var ☺ gecmıs olsun 🙏 ağrıların artarsa git mutlaka hastaneye ihmal etme ama stres dogumu tetıkler unutma mumkun oldugunca sakın kal 🙏
Elifbektas Eymen18 sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah acaba hangi hastaneye gidiyorsun bizde devlet düşünüyoruz
Eymen18 NaimeYilmaz aynen öyle özelde bi kere dogumhaneye ciktim dedim eşime ben burda doğum yapmam direk çünkü çok pisti
Eymen18 Elifbektas bakırköy dr sadi konuk hastanesi ben doğumhane katına da indim çok temizdi özelde doğumhane katı çok pisti mesela