Ucubirarada Kızlar daha bugün yazdı doktor eşim de aldı ama eczacı tam tarif etmemiş sadece akşam 2 tane demiş de arka arkaya mı nasıl kullanılıyor 🤷🏻♀️ birde iyi geldi mi size yada yan etkisi falan oldumu?
Pembesarelle2 Ucubirarada Gece yatmadan önce 2 tane alıyordum eğer gün içinde bulantım olursa 1 tane daha alıyordum genellikle bu şekilde kullanılıyor reçetesinde de yazıyor zaten
EksiErik Ucubirarada selam. Bende gece uyurken 2 tane pespese atiyorum migde bulantisi vs gecti resmen kendime geldim. Ama bende nekadar kullancagimi bilmiyorum
perihankrkya Ucubirarada ilk zamanlar gece yatarken 2 tane atiyordum fayda etmedi bana sonra doktorum sabah kahvaltidan sonra 1 tane aksam yemeginden sonra 1 tane atabilirsin demişti 30 haftalik olucam hala devam ediyorum.
Merryy Ucubirarada ben sabah kahvaltıdan sonra 1 tane akşam 1 tane olacak şekilde kullanıyorum faydasını gördüm
Ucubirarada EksiErik Ne kadarliksin şuan ki canım? Bende daha 9 haftalık sayılır başlıyorum bakalım ne kadar gidecek 🤷🏻♀️ gün içinde de bulantın oluyormuydu peki ?
Ayliz010 Ucubirarada ben sabah 2 tane aliyorum ac karna aksam 2 tane aliyorum ayni anda yutuyorum hafif bisiler yiyorum geciyo bulanti
Ucubirarada Ayliz010 içtikten sonra mı biseyler atıştıriyorsun canım 4 tane fazla değil mi ya ne kadarliksin ve ne zamandan beri kullanmaya devam ediyorsun peki
Alisde Ucubirarada eger gunduz bulantilarin cok ise sabah 1 aksam 1 yap benim bulantilarim uyuyana kadar devam ediyodu sabah 1 aksam 1 iciyorum iyi geliyo cok şükür
Ucubirarada Alisde eveett eveett gün içinde çok oluyor bulantım tabii akşam da oluyor ama o şekilde yapsam da olurmu ki yoksa peş peşe denildiği gibi ikisinide mı içsem
zeynpppyllmmzz Ben akşam peş peşe iki tane içiyorum sabah da bulantım olursa bir tane içiyorum herhangi bir yan etkisini görmedim
zeynep_88 zeynpppyllmmzz maşallah ya ben gece sadece bir tane alıyorum ama uyku hali uyuşukluk tavan. Normal işlerimi zor yapıyorum
Cansu-2600 Ucubirarada Sabah aç karınla 1 tane gece yatmadan 2 tane aliyosunuz sonra mis gibi gün geçiriyorsunuz 😁 Gerçi benim ilk 4 ayimda hiç bı faydasını görememiştim doktora yalvariyodum bu en iyiyse icmesem nolur acaba başka yazın lütfen diye ama 4 aydan sonra iyi gelmeye başladı miğde bulantılarım da azaldı zaten
Ucubirarada Cansu-2600 Allah Allah acaba ondan sonra normalde de mi azalmaya başlamıştı.da öyle geldi ki sana canım 😊 şuan kaç aylıksin ve devam ediyormusun
M-Urass_Mom Ucubirarada Sabah bir akşam bir de alabilirsin ama uyku yapıyormuş sanırım. O yüzden akşamları bir tane alıyordum ben
Ucubirarada M-Urass_Mom aaaa öyle mi 🙄 uyku zaten hamilelikte olağan durum ama haptan ekstra mı uyku veriyor ki 🤦🏻 peki gece içince gün içini de kurtarır mı ki yani gündüz bulantilarini
Mlsaa99 Ucubirarada gece 2 tane sabah hala varsa kahvaltidan sonra 1 tane daha iciyordum . Simdi teke düşürdüm 21.haftamdayim hala birakamadim hapi
Ucubirarada Mlsaa99 ooohh darısı bize peki tamamen kesmeyi denedin mi canım deneyince devam.etti de ondan mı kullanıyorsun hala
zeynep_88 Ucubirarada bana da yatmadan iki tane dedi ama ben bi tane aldım. İşe yaradı. O yüzden bir bir devam ettim. Şimdi iki günde bi tane alıyorum yetiyor. Bence bir taneyle başlayın deneyin bir. Zaten aşırı uyku yapıyor. Yetmezse ikiye geçersiniz tavsiyem
Ucubirarada zeynep_88 uyku durumunu bı kaç kişi söyledi ya acaba ilaçtan mı hamileliğin verdiği bı hâl mi diycem ama değil sanırsam 🤭 ozaman ben bugün bı taneyle başlayım ya gün içini de kurtarıyor mu peki yani gündüz bulantilarini
EksiErik Ucubirarada 12w4 gunluk olduk evet gunduz hatta hicbirsey yemek istemiyordum. Surekli oğüruyordum suan normal devam ediyorum hayatima
perihankrkya Ucubirarada valla beni hic yapmadi ya ama uyku yapanlar varmis bana uyku etki etmedi hic😂
Semanur_34 Ucubirarada evet doğuma kadar çok kötüydü ya mahvoluyordum 13 gün önce doğurdum rahatladım😂