Tufu Bugun test yaptım silik cıktı ikinci cizgi hatta hayalet çizgi diyeyim ama vardi yani sonra kn verdim simdi cıktı sonuc 1.20 adetim 1-2 gün gecikti acaba bu değerle öğrenen varmı kasette görüp kanda böle olan sonra yükselen
ayferaras Tufu canım bende bugün aynı şeyi yaşadım adetim 1 gün gecikti testte silik 2 çizgi vardı akşam kan verdim beta 1,20 çıktı negatif dedi doktor şuan var mı yok mu araftayım yani
2633 Tufu tekrar test alıp yapın artımed marka kullanmayın bu arada eğer oysa yanıltıcı sonuç cikartiyo
ezgickm Tufu canım Bu testte benim geçen aydan artımed marka direkt çıktı çizgi iki gün sonra adet oldum inanılır gibi değil🙄 Maalesed çok yanlış snuç veriyor bu marka
2633 ayferaras kaset testte çıkması için önce kan değerinin yükselmesi lazım yani kanda yoksa yoktur ne yazık ki
2633 Standart değer cikmis gebelik oluşması için 5 ve 5 in üstü olması gerekir üzmek istemem en doğrusunu Allah bilir tabi ama sanırım gebelik yok
Tufu 2633 ay artımed benimkide ama bulundugum sehirdeki tum eczanelr nerdeyse onu satıyo fazladan aldım elimde o marka var sadece
2633 Tufu valla o zaman muhtemelen yanıltıcı çıkartmıştır artimed testler genelde bu sorunu cikartiyo üzülmeyin ama bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur
2633 Tufu üzülme lütfen demesi kolay tabi ama salınca oluyo gebelik bak bu ay sal kendini hiç düşünme dillendirme her anının tadını çıkar ama bunu inanarak yap bazen çok istemekte strese sebep olup gebe kalmayı geciktiriyo