Mombeybiii Selam kızlar 9haftalıgım Bırkac gündür bel ağrısı yaşıyorum ılk çocukta hıc ağrı denen bırsey yaşamadım bunda baya kramplar ağrılar yaşıyorum
HazelSeren Mombeybiii benımde öyle canım ilk çocukta kasık agrısı bulantı vardı bunda bel agrısı kalça agrısı oluyor
Mombeybiii Ebruyi ıste öyle bırsey uzanıp kalkınca bır ağrıyor yan dönerken falan belde bır ağrı var ama kötü bırsey degıldır Insallah en son kontrolde bu durumum yoktu artık bıdakıne doktora soracağım
myangelson Mombeybiii bende bilmiyorum bugün poğaça yaptım o yüzden mi oldu acaba eğildim sürekli bilemedim 🥲
Ebruyi Mombeybiii ınsallah yoktur kuzum bende doktora hep soruyorum gebelerde bazne normal dıyorlar idrar yanma var mı en son idrarda enfeksıyon cıktı benım
Mombeybiii Ebruyi Insallah canım ya yok ıdararda yanma çok şükür . Kasıklarda ağrım vardı onu soylemıstım banada normal dedi olur öyle ağrılar korkma dedi bel ağrısı da normal heral 😊 enfeksıyon demıssın atlattınmı barı gecmıs olsun
Ebruyi Mombeybiii kuzım geçen hafta idrar testi verdim şökosait 33 cıktı antıbıyoyık kullandım haftaya Carsamba tekrar gideceğimtest vermeye hala ara ara yanıyor suyu arttırmya çalışıyorum sanırım tam gecmedı bel ve kasım agrıları siddetlı degılse normal dedıke
myangelson Mombeybiii zaten 13. Haftadan sonra serklaj yapılacak çok fazla iş yapmayacağım şuan da öyle dikey Süpürge yapıyorum normal süpürge açmıyorum. Ama bugun öyle poğaça istedi canım yapayım dedim 😅
myangelson Mombeybiii evet doğru ilk hamileliğimde açılmam oldu erken haftada acil serklaj yapıldı 2 kere ama enfeksiyondan dolayı erken doğum yaptım 2 sene sonra tekrar hamile kaldım şimdi 12-13 haftalarda önlem amaçlı atılması gerekiyor
Mombeybiii Ebruyi rabbım ıyı etsın Insallah canım sağlıkla sıhhatle al kucağına Insallah ama oluyor bu durumlar maalesef bol bol su iç
Mombeybiii HazelSeren her cocukmu aynı degıl dıyorlar çok degısık durumlar Allah yardımcımız olsun 🙏🏼