_Mother_ Srp53 aynen 1 kızım var çok şükür 😅 ama bunu erkek hissediyorum ama 2 kız annesi de kulağa hoş geliyor kızlar çok tatlı cidden
Srp53 _Mother_ valla insan her iki duyguyu da yaşamak istiyor ama kızın için bi kız kardeş her şeyden daha güzel. Bilmiyorum sanırım benim kız çocuklarına karşı bi zaafım var 😀
Alya3 CanNurdan doktor başı önde ayakları arkaya doğru göremedim dedi bende gostermediyse kızdır dedim o da olsbilir dedi ama pozisyonu gösterir gibi değil dedi başı bana doğru ayakları arkaya doğru başını net görüyorum dedi bende daha üstelemedim
Alya3 CanNurdan 15 haftalikken şehir Hastanesi’ne gittim bunu verdi başıyla sırtını çekmiş başka da yok resim
_Mother_ Srp53 aynen kıyafetleri tokalar cicili bicili benim kız kardeşim yok o yüzden de kızıma istiyor olabilirim 😂😂 rabbim yine de her iki duyguyu da nasip etsin bizlere inşallah
nuurmiss Seray11ay kaşınma olduysa da hatırlamıyorum ama koltuk altımda et beni çıktı kararma olduysa da fark etmedim ya da az kararmıştır vücudumun çoğu yerinde et beni çıktı
aysegul2812 Srp53 bizde 13. Hafta da erkek yüksek ihtimal denmişti 17. Hafta da kız olduğunu öğrendik hatta inanamadık başka doktora da gittik kızmış meğerse yani o azınlıkta artık bizde varız 😂😂😂
CanNurdan Alya3 benim oğlum 21 haftalık olana kadar saklamisti kendini 🫣 içime erkek doğdu hayırlısı olsun hakkınızda
Fatmaa_D Srp53 Benimde prensesim olacak Allah’ın izniyle en baştan beri kız hissediyordum zaten, 32+6 sona dogru yaklaşıyoruz artık önemli olan sağlıklı olsun kız ,erkek hiç fark etmiyor tabiki kız çocuğu daha sevimli minnos oluyor orası ayrı..🤭😁😍
merimiri Srp53 dün doktorum bugün gelen tüm bebekler erkek 1 tane kız geldi dedi sadece ( günde 10 larca hastası var) 🤭🤷🏻♀️