elif475475 Srp53 bunu bildiğim için aynısından bir tane daha istiyorum kendimi riske atmak istemiyorum 😅
Ftmaa28 Srp53 benim de tam tersi duyduğum herkes kız kız senesi diyolarlar ama bilemicem😃 gönlünüzden geçen olur inşallah benim öyle oldu çok şükür kız🥰
Dilek_04 Srp53 benimde çevremde 4 hamile var hepsi kız benimki erkek . Erkek senesi diyorlar nedense ben erkek görmüyorum ama
Gamzeli_03 Srp53 yok canım iki oğlum var olursa üçüncü kız olsun inşallah dedim ama hiç kızım olacak diye hissetmiyorum küçüğü daha 3 aylık 🤲🏻😘♥️
Srp53 babyiscoming_ beni de erkek hissediyorlar boş yere umutlanma diyorlar haklılar inançların kalmadı artık 😀
nuurmiss Seray11ay ben erkek bebişe hamileyim 🥹ama belirtilerim ekşi yiyordum tatlı hiç yemiyordum ilk 3 ay bulantılarım çoktu karnımdaki çizgi yarıya kadar mesela bunlar hep kız bebek belirtileri😁
Rengarenk_Dusler Srp53 Allah sağlıklısını nasip etsin ama erkeği nerde bakıcan” cümleniz hiç hoş olmamış:) rabbim nasip ettiyse kız erkek ne fark eder ?
Srp53 Rengarenk_Dusler erkeği nerde bakcan derken bahçeli ev lazım evde bakılmıyor muhabbetleri var ona istinaden söyledim :) tabii ki hayırlısı ama insanın gönlünden de bir şeyler geçiyor. Allah ne verirse kabulümüz o ayrı.