Hazar12-28 Kızlar bebek çikolatası yaptırmak istiyordum ama fiyatlar çok yüksek drejelerden vs kendim yapsam diyorum sizce nasıl bi paketleme yapılmalı fikir verir misiniz
Esrafi56 Hazar12-28 pinterest de Çok güzel fikirler var oradan bakabilirsiniz gerçekten maliyetleri çok yüksek ama siz yaparsanız tabi yarı yarıya iner
Esrafi56 Hazar12-28 matbaalarda İstediğiniz gibi yapışkanlı kağıt falan çıkartıyolar oradan çıkarttırabilirsiniz yazıları
Gg5348 Hazar12-28 uygun fiyatlı kağıtlı çikolata alıp üstüne trendyoldan sticker yaptırıp kendiniz hazırlayabilirsiniz 🤗
Ytsnzy Bana da çok yüksek geliyor fiyatlar ya bende ahşap yıldız anahtarlık yaptım kendim 30 tane kapı süsünü de kendim yapıcam çikolatayı nasıl yapsam diye düşünüyorum…
_ozlmm Hazar12-28 Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama Trendyolda uyguna var 100 tanesi 490 tl 80 tanesi 409 tl falan bende onlara bakıyorum bir kaç yere sordum 900-1000 arası idi
Hulo2105 Baby___00 kurdele,kutu,mısır ipi, ve sticker toplam 530 tuttu. 30 kutu yaptım. Badem şekerlerinin de kilosu 350 liraydı 1 kiloya yakın aldım. Yani toplam 800-900 tl işte
kbratavn Ben 440 tl ye Yaptryorm 50 tane gayet suslu ve uygun kendim yapmaya kalksam malzemeler 600 tutucakti
boraninannesi_ 100 tane baskılı kağıt içinde teneke kutuda pelit cikolata 1000 tl civarı bebekcikolatası sayfasında
_ozlmm Hazar12-28 link yasak ama şöyle resim atayım zaten bebek çikolatası yazınca direkt çıkıyor bunlar
kbratavn SelinKutluErdoan Çikolata madeni instagram hesabı da var normal internet hesabida kolanya sisesi de hediye yannda https://www.cikolatamadeni.com/urun/kalp-akan-gokkusagi-metal-kutuda-bebek-cikolatasi-50-adet
kbratavn 100 adedi de 500 lira civari çok uyguna geliyo bence kendin yapsan maliyeti daha fazla arastirdm bende
Babymom07 Hazar12-28 bende almayacaktım alma kararı aldım 450 mi ne şu an 100 çikolata ama evet fiyatlar çok fazla
zkd34 Hazar12-28 tatbak ya da Trendyol vb yerlerden paketli madlen çikolata alıp, üstüne etiket yapıştırabilirsiniz.
kbratavn zkd34 kutu almak etiket bastirmak daha maliyetli oluyo inanin ki uygun ve guzel yapan yerler var