nisamom_ Leyla93- evet o yüzden bunu denedim çıkınca bunda aklıma takıldıda acaba diye normal ozaman beklemede kalayım stres ister istemez oluyor 🥲 korku heyecan hepsi var
Leyla93- nisamom_ Normal normal canım ama bence var testte cıkmıs 🥹 Bende çok sabırsızım aslında bakma utanmasam hergun kan verıcem keseyı gorene kadar 😂
nisamom_ Leyla93- sağlıcakla görürsün inşallah sende tüp bebek transferimi seninde birde kaç gün oldu kaç çıktınilk değerin🙂
Leyla93- nisamom_ Evet canım bugün 11. Günüm 6. Gun degerım 28 cıktı doktorum cok erken yapmıssın tekrarlayalım dedı 8. Gun tekrar yaptım degerım 64 cıktı gebesın dedı haftaya cuma cagırdı bakalım cok heyecanlı 🥹
nisamom_ Leyla93- Çok heyecanlı bir süreç inşallah değerim ikiye katlanmıştır keseyi ve bebeği görürsün canım hayırlısı olsun ☺️🌸 güzel haberlerle gel sende
babyiscoming_ nisamom_ dondurulmuşsa kesin var diyebilirim çünkü taze olsaydı çatlatmanın etkisi var derdim 😍
nisamom_ babyiscoming_ İnşallah vardır canım seninde testin böyle gibiydi hayaliydi çizgi çarşamba asıl test günüm ozamana kaset teste çıkar inşallah 🥲 erken gebelikte çıktı ama
babyiscoming_ nisamom_ inşallah vardır 🐣 benimde 6.gün erken gebelik testi çok çok silikti bu kadar belirgin bile değildi. Kanda pozitif olduğunu öğrendiğim gün bile silikti ekliyorum onu bak 🥰
nisamom_ babyiscoming_ seninde bayağı belirginmiş canım☺️ inşallah bana sıkı sıkı tutunur bebeğim🌸 sol kasık ağrısı var başkada belirti yok bende canım senin hala belirtin yok değil mi🙃Sağlıkla al kucağına bebeğini
babyiscoming_ nisamom_ o fotoğrafta kanda pozitiif olduğunu öğrendiğim gün canım ona rağmen çok silik 9.gün beta 255ti
nisamom_ babyiscoming_ Amin amin inşallah canım çarşamba yeniden test yapacağım ondan sonra kan vermeye gideceğim haber veririm 🌸
pikacuu_ babyiscoming_ iyim canım sen nasılsın şuanlık iyi gidiyor çok şükür hafta içi gidicem kalp atışı için 6. haftanın içindeyim 🥰
babyiscoming_ pikacuu_ bende iyiyim canım çok şükür. Hadi inşallah hayırlısıyla güzelce duyarsın kalp atışlarını🤲🏻🐣