Fasulyelendikk Kızlar yardım edin doğurmak üzereyim ama hala isim bulamadım oğluma cinsiyetini öğrendiğimden beri arastırıyorum ama yok ısınamadım bir türlü isimlere
Dogaclk Fasulyelendikk ben de doğuma bir hafta kala Mete’ye karar verdim. Kimliğe de Mete Han yazdırdım. İstediği gibi kullansın☺️
Deletedmom_115 Fasulyelendikk benimde oğlum olacak 23 te anca karar verdik ismine yiğithan koyacağız nasipse fikir olsun araştırdıklarından yazayım sana da -yiğit -Alp -Efe -ulaş -uras -yağız -Ata -Cihangir -Cenk -Kutluhan -Batuhan -Tuğran -Milan -Miran -Aras -Deniz -Berk -Berke
Lumos Bende 23. Haftadayım. Eşimle bir türlü anlaşıp isim bulamıyoruz benim istediğimi o ıstemıyo onun istediğinide ben 😀 bakalım doğuma kadar bi isim bulabiliriz inşallah 😀
Fasulyelendikk Hamileanne arda arkadasın kardesinin ismi bende cok begeniyorum ama sevmediğim bi arkadas olunca koyasın gelmiyo 😂
Zefeyza Fasulyelendikk çok ağır havalı bı isim bende çok seviyorum oğlum olsaydı Alparslan istiyodum peki nasıl yigeninizin huyu suyu ismin özelliği taşıdığına inanıyorum da🙈😊
Fasulyelendikk Ferda_aslantas kuzeyi kaynın koycakmıs oğluna Areli cok begeniyorum esimede söyledim zamanında sevmedi esek 😂
eozlem Biz Oğuz Kağan’da karar kıldık 🥰 Bunun dışında seçeneklerim arasında Bilgehan, Yaman Ali, Gökdeniz vardı.
Fasulyelendikk Deletedmom_115 bunlar benimde dönüp dolasıp defalarca baktıgım isimler coğu zaten esimin ailesinde yada benim ailemde var 😔
Elosunannesi Fasulyelendikk benim oğlum olsaydı Muhammet Kayra olucakti Doruk Kerem Emirhan Asilhan Arden Bunlarda begendigim isimler
Fasulyelendikk Elosunannesi asilde uzun süre takılı kalmıstım onu da begendiremedik benimkine diğerlerini bi düşünelim
Ferda_aslantas Fasulyelendikk arel efe güzel onuda dusune bilirsin cnm valla biz tasiyoruz ben istedim
Femay Fasulyelendikk biz Atahan koymuştuk. Pek kimsede yoktu ağır ve kendine has bir tarzı olan isim gibi geldi bize öyle koymuştuk düşen oğluma 💕