EbruAysen23 İlk tekmeleri bizler hissettik ama babalar için biraz geç oluyor bu değil mi 😊 Sizin eşleriniz ne zaman bebişin tekmesini hissetti 🥰
Cansu-2600 EbruAysen23 Valla biz şuan 30. Haftadayiz. İlk defa 23-24 haftalarında hissettim ama oğlum babasına gıcıklık yapıyordu resmen dokunduğu an duruyordu daha yeni yeni sesine tepki vermeye başladı. Eşim konusuyoken dahada çok hareketlenmeye başladı 😁 Şimdi elini karnıma koyuyor oğlum nerdesin hadi babaya göster diyor oda vuruyor 💕 çok güzel bı duyguymuş Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Booksandcats Ben net olarak 22. haftada hissetmiştim eşim 31de hissedebildi bebiş anlıyor heralde eşim geldiğinde aşırı kuduruyor olsa bile duruyor 1 kez tekmeledi eşimi onda da sağlam vurdu o günden beri de tık yok 🤣
mucizeolsunn EbruAysen23 ben 18+3 de hissettim ve o gün farkettim ki baya da belli oluyo 2 gün sonra da tam en hareketli halinde eşim elini karnıma koydu ve hafif bi şekilde hissetti bu sonradan iyice çoğldı tabi şuan 27 haftalık olduk ve o kadar belli oluyo ki hareketleri 😍eşim de sürekli elini karnıma koyup hisseder
EbruAysen23 @myangelson @Booksandcats @Cansu-2600 @aden026 @mucizeolsunn Yaaa kızlar çok sevindim inanın okurken bende de ilk gebeliğim 18 haftamda hissetmeye başladım kendim eşimde dün hissetmeye başladı ilk kez ve çok güzel bir duyguydu oturup ağladık ya birlikte 21+4 olduk bugünde ❤️🥰🥹
mucizeolsunn EbruAysen23 evet o kadar eşsiz bi duygu ki sürekli elim karnımda içimden kıpırtısını hissederken elimle de dışardan hissetmek istiyorum 😍 4 sene sonra kavuştum yavruma dilerim ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları
Nurbanusancak EbruAysen23 ben ilk 16’da hissetmiştim eşimde 20’lerde hissetmişti. 24+1’iz şu an gümbür gümbür dışarıdan bile net gözüküyor bizimki fazla hareketli 🥹
EbruAysen23 Nurbanusancak coşuyorlar bir anda bizimkisi valla 5 tekmeden bile fazla vurduğu oluyor ya 😂🥰 diyorum baya hararetli bir cadı olacaksın diye 😂
Minnaksever EbruAysen23 18 haftalıkken ben hissettiğim gün akşam eşimin eline sağlam bi tekme atmıştı şok oldu adam 😁 ikinci şu an daha 13 haftalık bakalım 😁