ozlemprlk16 Kızlar merhaba daha öncede sormuştum ama hep benzetildi şu an biraz daha büyümüştür diye tekrar sormak istedim doktor ısrarla 16 haftayı bekleyelim diyor tahminde söylemiyor bende meraktan duramıyorum 😄 lütfen yine anlayan biri söyleyebilir mi
iremd-1798 ozlemprlk16 rica ederim belli olunca bize de haber verin 🥹 Rabbim sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin ❤️
ozlemprlk16 iremd-1798 inşallah 3 hafta sonra çağırdı doktor keisn bisey söyleriz dedi inşallah söyler ise haber veririm bende 😊
iremd-1798 ozlemprlk16 söyler söyler bebiş kendini gösterir diye düşünüyorum doktor anlar 🥹🌸 ben ilk kızımı 12. Haftada ikinci kızımı 9. Haftada öğrendim 🥹
ozlemprlk16 iremd-1798 benim ilk kızım da da yaşadım bu durumu 17+3 de görmüştük umarım.bunda bu kadar uzamaz ya
busra_basturk ozlemprlk16 14 haftalık demişsiniz ama bebeğiniz benimki gibi geriden mi geliyor benimki düzelmişti en son ama şuan büyük ihtimalle yine aynı pek bişey yiyip içemiyorum
ozlemprlk16 busra_basturk evet sat a göre 14 haftalık ama 1 hafta gerilim var dendi geç döllenme olabilirmiş şu an için ciddi Bi durum değil dedi doktor ama neden geriden geliyo olabilir bilmiyorum
ozlemprlk16 busra_basturk aslında bende bulantıdan falan pek yiyemiyorum alakası olur mu yani vitaminlerim ilaçlarımı düzenli içiyorum
busra_basturk ozlemprlk16 ben ilaçlarımı da içemiyorum miğde bulantısından pazartesi randevum var ilaçlarımı değiştittircem en son