Bugün artık tamamen yıkama işlemi bitti yerleştirdim çamaşırlarını sadece organizer için de çoraplar şapkalar emzik ıvır zıvır incik cincik şeyler var gözüm kesmiyor düzeltmeye inşallah onları da bir kaç güne yapacağım 😂 Kargodan beklediğim bir kaç parça eşyam var onlar gelince hastane çantamı hazırlayacağım muhtemelen yarın gelir diye düşünüyorum hiç bir eksiğim kalmadı çok şükür hepsini tamamladım bir beşik eksiğimiz var onu da annem ben alacağım dedi bu ay onu alacak gerçi almasa da olur bir tane beşiğimiz var oğlumdan kalma onu kullanırım dedim ama yine de heves etmiş almak istedi oda geldiğin de hiç eksik kalmıyor şuan 31+4 üz normal de 7 Ekim doğum görünüyor ama doktorum beklemeyiz Eylül sonu olur dedi daha günümüz belli değil sağlıkla vaktinde gelsin de Eylül sonu Ekim başı farketmez 🙊 Sadece bu ara tekmelerini sert hissediyorum sürekli kendini topluyor bu da biraz beni endişelendiriyor nedense erken doğum olmasından korkuyorum gerçi toplanması ile erken doğumun bir alakası var mı onu da bilmiyorum oğlum biraz erken doğdu ondan galiba en ufak bir şeyde endişe etmem 🙊 Sizde durumlar nasıl 🥰