Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
İsim erkek için♥️
Mucizem00
Kızlar cinsiyeti haftaya ögrenicez ama erkek gibi bir hissim var rüya falan gördüm eşimde dün isim bulmuş erkek ismi “Tuğra” nasıl sizce ben kimsede duymadım çevremde Yok farklı ve güzel de geldi sizce nasıl ♥️♥️♥️🥰
Ozderr
Mucizem00
bence de çok güzel bi isim canım 🥰 rüyaların gerçek olur umarım olmasa da üzülme bi prenses olacağına sağlıkla dogsunda 💞
Fattmasevinc
Mucizem00
doktor demeden Bi cinsiyete odaklanmayın. Ben rüyamda erkek bebek gördüm beni erkek bebekle görenler oldu eşim erkek bebek diye hissetti falan sonuçta kız bebeğimiz olacak eşim biraz şaşırdı erkek bebeğe odaklandığı için. Size de öyle olabilir
Mucizem00
Ozderr
ben açıkçası kız hissediyordum ilk bebegim zaten 🥰 sonra rüyamda ultrasonda erkek bebek gördüm 2 defa da altın bilezik gördüm onda erkek bebek demekmiş suan şimdiye konusunda hiç bisey hissetmiyorum yanı banada süpriz olucak 😂😂
Ozderr
Mucizem00
ben rüyada kız bebek cok kez gördüm ama içten içe hep erkek hissettim. Ve gercekten erkekmiş ☺️ Hayrolsun yine de umarım kalbinden geçen olur saglıkla kucağına alırsın evladını 🤲🏻❣️
Mucizem00
Ozderr
aminnn canım çok sagoln♥️
Mucizem00
Fattmasevinc
yok şartlandırmadık biz erkekde kızda olsa fark etmez yani 🥰