aygul-7138 Kızlar bugün nst de resmen 3 4 kere sancida 100 ü gordüm ondan öncesinde doktor muayene ederken acilmanin başladığıni söyledi bide kendi de desteklemiş ( biraz bende parmağımla sıyırdım gibisinden espri yaparak) doğumu tetikledigini söyledi.. 15 Ağustos da sabah Epiduralli normal doğum dedi.. Epiduralli normal doğum süreci yaşayanlar bilenler bana bilgi verebilir mi lütfen 🥰 Ondan öncesi suni sancı verecek galiba bu beni aşırı korkutuyor kimden duysam suni sancının resmen can aldigini söylüyor
YncaY aygul-7138 Bende epidural normal doğum istiyorum ama suni sancı demedi kendi sancın gelsin öyle gel dedi
ecem9 aygul-7138 merhaba, henüz doğum yapmadım ama görüştüğüm ebe suni sancı için bir anda çok yüksek doz verilirse ağrının çok fazla hissedildiğini ama düşük verilip yavaş yavaş arttırıldığında kendi sancın gibi hissedildiğini söylemişti🌸
elif475475 aygul-7138 suni sancının başları öyle zor değil. Epidural de zaten 4 cm açıklıkta mı ne yapılıyor
aygul-7138 YncaY Bana öyle demedi direk gün verdi epiduralli normal doğum sabah 7 de tok karnına gel dedi
aslanbeyy 40+1 1 Ağustos suni sancı alarak doğum yaptım suniden korkmayın zaten az az veriliyor birden verilmiyor verilemezde çünkü sizi arada kaldırıp arada nstye bağlıyorlar ki bebek kaldırabiliyor mu durumuna vs bakılıyor. 10 gibi bağlandım 1 de başladı sancılar düşünün az az geldi o süreçte hissetmedim bile 4:11 de oğlum doğdu sizin belki daha hızlı olur benim parmağı kordona dolanmıştı. Ekstra prenses doğumda sancılar hissedilmiyormuş bana dediler tercih etmedim bel ağrısı kalmasın diye
aygul-7138 aslanbeyy Çok teşekkür ederim doğum için yatış yapıldığında suni sancıyla açıklık bekleniyor degil mi
aslanbeyy aygul-7138 evet gerekli işlemler yapılıyor sonra suni takılıyor azar azar arttırılıyor hiç korkmayın bol bol zikir çektim dua açtım çok rahatlattı🤲🏻 Benim 1,5-2 cm yakın açıklık vardı Sonra 4,6,7 sonra çok baskı hissettim dogumhaneye gittik zaten
Fatma96 aygul-7138 her doğum kendine özel canım kimisinin çok zor geçiyor kimisinin iyi geçiyor iyi düşün iyi olsun korkuyla gitme doğuma sonuçta bitip geçicek bişey Rabbim kolaylık versin bende suni sancıyla doğum yaptım ama benimkini biraz aceleye getirdiler suyum gelmişti dozunu hızlı bir şekilde gelip gidip arttırdıkları için birqz sancılı bi süreç geçirdim ama evladım için herşeye değer o saglıcakla doğdu ya gerisi gelip geçti şimdi 35 haftalığız bakalım bu hikayem nasıl son bulucak Allahtan hayırlısı olsun artık 🤲🏻🥹
merakli-27 Epidural normal doğum yaptım canım 4 cm de vuruldu hicbirsey hissetmedim suni yi son demlerde vurdular hissetmiyorsun zaten hicbirsey bastırıyorlar ediyorlar bilmiyorsun anestezi geçtikten sonra bastıkları yer hafif balkima ile ağrıdı çok rahat bir doğum du ikinci kızım normal yaptım çok kötüydü zor oldu üçüncu bebeğime hamileyim Allah’tan birşey olmazsa epidural tercihim şuan sancım çok oluyor açılmam az oluyor çünkü
aygul-7138 aslanbeyy İster istemez korkuyorum beni bekliyor nasıl oluyor hiç bir fikrim yok doğum olunca bide herşeyi sorguluyorum🥰 Rabbim hayırla sağlıkla kucağımiza aldirsin Allah kolaylık versin inşallah hepimize özellikle bu sıcaklarda 😣
aslanbeyy aygul-7138 evet sizi anlıyorum ama ne kadar araştırırsak inanın o kadar korkuyoruz Şuan bebeğim için de aynı şey oluyor. Ben de sürekli postlar okudum doğuma girmeden 1 gece öncesine kadar hep olumlu şeyleri düşündüm, size tavsiyem kötü hikayeleri okumayın dinlemeyin geçin unutmayın her doğum kendine özeldir . 🙏🏻🌸🩷 kucağınıza alınca değiyor son günlerinizin tadını çıkarın dönüp baktığınızda son zamanlar özellikle nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz🥲 amin inşallah
aygul-7138 aslanbeyy Son zamanların tadını çıkarabilsemmm keskeee 😂 Gece uyku haram oldu sıcaklardan, Yürümek deseniz belim resmen bu aralar kopacak gibi ağrıyor sancı bir yandan Kasılmalar bir yandan 😅 Gülüyorum falan ama gerçekten çok zor yanı Anne olmak Kolay değilmiş.. Ama dediğiniz gibi Hep Kucağıma alacağım zamanı hayal edip herşeyi bir kenara bırakıyorum 💝💝 Eminim ki Okadar güzel bir histir yazarken bile gözlerim doldu