mavisevenanne eliffff34 13 haftada 2 Li tarama da erkek tahmininde bulundu ama daha çok erken dedi 15 haftada başka doktora kontrolüm var o zaman da gösterirse bir şansımı daha denicem öğrenmek için 😬
eliffff34 mavisevenanne banada aynısını söylediler erkeğe benziyor ama daha çok erken diye merakla bekliyoruz🥰
startown DryStr ay ben şu an böyleyim saçlarımı açamıyorum.Islak mendil paketi açıldığı an öğürme geliyor.Kızıma hamileyken deterjanları kokluyordum sabunları yediğimi felan hayal ediyordum.Ama bunda tam bir vurgun oldu.Mahvoluyorum umarım çabuk geçer😵💫
DryStr @startown ben kızımda da böyleyim şimdi de böyleyim 😆 inşallah Cook çabuk geçer bu günler Allah yardımcımız olsun 😍🤲🏻
Lokumlukurabiye mavisevenanne yanlış tahmin olunca daha uzucu oluyor ya ona gore hazirliyosun kendini 🫢 ben de daha yemedim ama o sekilde seviyorum bebisi 🐣 yicem bir gun 😅🍪🍪
mavisevenanne Lokumlukurabiye aynen şartlanıyorsun ona göre hitap ediyorsun hatta ama önceliğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar.
eliffff34 mavisevenanne devlette maalesef ki öyle ben hem devlete hem özele gidiyorum. Bulunduğum yerde özel hastane seçeneği pek yok önerilmiyorda özel hastanedeki doktorum erkek olabileceğini söyledi
mavisevenanne eliffff34 günümüz aynı cinsiyet tahmini de aynı duruyor aynı şehirde değiliz ama sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🐣
alyawong00 Tugceaker ayy benim de tam gününde doğarsa 2 şubatta doğacak şubatta doğmasını çok istiyorum rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙈🥰