Busra-0760 Tugceaker hem çok heyecanlı hem de doğum dan aşırı korkuyorum Allahım hepimize yardım etsin hayırlısı olsun inşallah 🙏
Tugceaker Alvn3946 evet canım genel olarak saten 7 haftalıkken net duyulmaya başlıyor ben 7+3 de duymuştum kalp atışlarını çok iyi yapmışsın randevu almakla inşallah herşey istediğin gibi olur
Esrafi56 Alvn3946 Ben de sizinle aynı gün gittim salı günü keseyi gördük güzel gelişmiş dedi haftaya gel bebeğide kalp atışınıda duyalım dedi salı gününü bekliyorum şuan 6+6 günlük zaman geçmiyor gerçekten
Tugceaker Nissyoo ver canım o kaşık ağrıları karnımız büyüdükçede oluşabiliyor sen yinede ihmal etme baktın hiç bişi yok hormonlarımız değişiyo karnımız büyüyo bu yüzdende olabiliyo
Esrafi56 Tugceaker Ben de aynı şekilde ama beni bu Salı çağırdı İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımızı alırız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
mavisevenanne MiracAlpinveUmutunAnnesi 6 Mayıs’ta benim 13+4 teyiz uygulama Şubat diyor ama Nasip ne bilemeyiz tabi
MiracAlpinveUmutunAnnesi mavisevenanne Öyle valla hayırlısı olsun 😊 Benim oğlum 10 ocak doğumlu şans eseri 2.bebegim de şubat olcak
Lokumlukurabiye mavisevenanne benm de sat 1 mayis 12. Haftada gen testi icin kan verdim sonucunda 13. Haftada cinsiyeti ogrendik 🩵 doktor 12. Hafta kontrolunde kiz tahmininde bulunmustu yanlis cikti 🐣
Semagzll Tugceaker ya vallahi o kadar zor süreç geçiyor ki bı an önce doğuma ışınlanmak istiyorum sizde de öyle mi 😀
Tugceaker Semagzll sanırım sadece ikimiz değil bunu isteyen 🤣🤣🤣 diğer annelerimizde sabırsızlıkla iple çekiyorlar hem cinsiyet öğrenmeyi hem doğumu gende nasıl bişi olcak kime benzeceksin durumu 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Semagzll Tugceaker ya benim ki riskli geçiyor kanama falan var ondan sanırım ful yatıyorum sıkıldım şimdiden 😀😀