Bussuk 19 hafta +1 gün olduk arada mide bulantıları devam ediyor çarşamba günü detaylıya giricem cok heycanlıyım. Ama kilomdan dolayımı bilmiyorum vebeğin hareketlerini bakınca görmüyorum ama karnımın içinde hareket ettiğini hissediyorum
fairytale_ Bussuk bende 19+2 deyim çarşamba bende detaylı ultrasona giricem 🥹🥲çok heyecanlıyım bebeğin hareketlerini bende hissediyorum ama karnımızda zaten belli olmaz ılerleyen zamanlarda olur şuan küçük kıpırtılar hıssederız🥲🥰🥹cinsiyeti öğrendiniz mi
Seymalar Bussuk detaylı için erken değil mi acaba ben 21+4 için randevu aldım ben mi geç kaldım acaba 🫠 daha erkene mi çekmeliyim bilemedim
sacmalamakizim Bussuk Bende 19+4 haftalığım şükür bulantım hepsi geçti, bende haftaya cuma günü detaylıya giricem, şuan net bir şekilde hissediyorum hareketlerini, kilom da 76.
Bussuk fairytale_ ben doğumdan sonra 5 aylık oğlumu kaybettim genetik test verdik çok şükür temiz geldi anne karnında bişeyden etkilenmiş. Sonra düşük yaptım boş keseydi. Şindi yeniden hamileyim çok şükür 19 haftalık olfuk inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün bi şekilde kucamıza alırız ♥️🙏
fairytale_ Bussuk Rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın insAllah sağlıkla ve kolaylıkla kucağımiza alalim insAllah🥰🥹
Bussuk 0701 sadece beyninde sıvı birikmesi var dediler amiyosentez yapıldı fetal dna yapılfu hiç bişey öıkmadı. Doğdugunda farklı hastalıklarıda cıktı
Bussuk sacmalamakizim 87 ile hamile kaldım 83 kiloya düştüm. Kilomdan dolayıdır harelde ama içerde ıynafııgını hissediyırum sadece dışardan göremiyorum
Aysensezen 18+5 günlük hamileyim. Henüz hareketini hissetmedim. Haftaya detaylı ultrasona gireceğim. Ara ara sol kaşığımda hafif hafif sızı oluyor doktora danışacağım