aysegul2812 sevgisinin tarifsiz olduğuna eminim evlat sonuçta ama düşündükçe korkmaya başladım. Şöyle ki iki evladım daha var ve biri daha bebek. Bebeğimiz doğduğunda nasıl bir sorunla karşılaşacağız bilmiyoruz herşeyi çok detaylı dinledik doktorlardan. Bir çoğu kalp hastası, görme sıkıntısı, işitme kaybı ve lösemi gibi ve daha birçok hastalıkla baş etmek zorunda kalıyormuş. Çocuğumun o acıları çekmesine nasıl dayanacağım bilmiyorum geride iki evladım daha var biri ergenlik yolunda ve tam takip edilmesi gereken zamanda diğeri ise daha bebek bana muhtaç henüz 16 aylık. Onlarla nasıl ilgilenirim hepsine yetebilir miyim bilemiyorum. Çok çıkmazdayım inanın. Hayatımda ilk defa vicdanım ile kalbim arasında kaldım. Yaşımız da az değil ilerde down sendromlu çocuğumu emanet edeceğim de kimse yok. Abileri bakar da diyemiyorum sonuçta onlar da evlenecek bı hayatları olacak eşleri istemeyebilir. Yani okadar detaylı düşünüyorum ki herşeyi günlerdir ağlamaktan mahvoldum. Bulunduğumuz ilde öyle özel eğitim aldırabileceğim bir yer yok çok araştırdım yani çok çok çıkmazdayım. Dualarınıza beni de ekleyin sonuçlarım temiz gelsin. Düşünüyorum da şimdiye kadar hiç derdim yokmuş çok mutlu bir hayat sürüyormuşum.herseyin başı sağlık gerçekten. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın..