bebegimolacak zlemceylan evet en iyisi öyle yapmak. Şimdi regliye 10 gün kaldı acaba bıraksam mı diye düşünüyorum
zlemceylan bebegimolacak yok kuzum devam et belli olmaz bazıları 2 defa yumurtluyor kaç günde bir regl oluyorsun
Maviss718 Sinerjik kullanmadım hiç doğal yolla kalmayınca doktora gittim sadece klomen verdi onunla kaldım canım
Sinerjik bebegimolacak canim bende pkos var benim adetim düzenli. Yumurtlama zamanimda sanci hissederim. Akintimi tam anlamıyla hissederim. Ama burda gördüğüm gibi doruk pik olmuyor testim. Innovita kullanıyorum. Bence pik ama ne pikler var burda benim o kadar koyulasmigor. Biri yazmıştı kiminde cok belirginlesme olmuyor o kadar idye. Bence senin 31 pik. Duuzenli adet goren biri isen son 10 gun bence 2 3 gune bi iliski ile degerlendir test yapma derim. Akintim da vardı diyosun zaten.
bebegimolacak Sinerjik evet innovita buda, düzenli adet görüyorum adetime 10 gün kaldı hâla değerlendireyim mi yumurtlama geçtiyse gerek var mı ?🤔
bebegimolacak Sinerjik 31 civarında baya akıntı yaşadım gerçekten hatta uygulamasa 5nde gösteriyordu ama testte çıkmadı akıntım da yoktu
bebegimolacak Sinerjik bide size bir şey danışcam sizin adetiniz düzenliymiş ama pcos varmış, mesela bana bi kaç doktor baktı yok dedi olsa görürlerdi demi gizli pcos falan mı acaba ya
Kubraylvc bebegimolacak geçen hafta doktora gittim pco var dedi bir sonraki hafta başka doktora gittim asla pco yok sende dedi
Sinerjik bebegimolacak bana da bir doktor pkos değilsin bir doktor sag yumurtalik pkossun demisti ama bu cok kafaya taktigim bir sey degil semptomlarim yok sadece olabilme ihtimalimi soyle katiliyorum. Gercekten yumurtlama zamanlarimda simdi ve gecmiste sag yumurtaligimi fazla hissederdim. Yumurta fazlalagindan diye düşünüyorum. Ozlelikle takviye kullandigim bu donemde. Zaten fazla olan sag yumurtaligimda ki yumurtalar extra fazla geliştiği icin saha cok hisseder oldum. Bence ben pkos olabilirim. Birde genetik yatkınlık söz konusu. Ablama da doktor demiş. Bende semptrom yok ama ablamda var. Olasi yani. Ama adetlerim sukur ki hep duzenli idi. Sadece bu sene basinda iki kez uat uste 1 hafta geciktim koruduğum halde. O sekilde doktora gittgimde ogrendik ama sonra tekrar duzene bindi.(stresli bir donemdi muhtemelen o yüzden gecikmistim ama vesile oldu ogrendim) sende yok deniliyorsa ve ailende boyoe bir sey yok ise hic düşünme. Stresin evet cok buyuk bi etken olduğu her yerde yazılıyor. Ben 2 kez ovulasyon testi yaptim bu sekilde düzenli. Beni cok gerdi birdaha yapar miyim bilmiyorum. Ama akintim la yumurtlama zamanimi check etme açısından iyi oldu. Acaba yumurtladim mi telasi yumurtlamamana sebep de olabilir.
Sinerjik bebegimolacak ama tabi bu dediklerim tamamen kisisel düşüncelerim. Aylarca yapip sonunda ov testleri sayesinde gebe kalan da var. Biraz kisisel bi durum.
bebegimolacak Kubraylvc alla allaa neyle akalı acaba bana hepsi yok diyor, ya aslında bu kadar didiklemem ama 2 yıla yakındır olmuyor o yüzden sorunu arıyorum
Kubraylvc Bu arada ben hep geç yumurtlarım misal 23,24 günü yani adete ⅚ gün kala hatta geçen ay adetten 3 gün önce pik yaptı 2 çocuğumda geç yumurtlamayla adete yakın hamile kaldım
Kubraylvc bebegimolacak 80/90 gün hiç pil yapmadığını bilirim yerınde olsam devam ederim pik görmek için
shrnur bebegimolacak 31 pik canım hiç endişelenme sen hem akıntın gelmiş hem de test koyu pozitif belli zaten
bebegimolacak Sinerjik evet anlıyorum ama ben yine bi doktora gidicem ya gerçi defalarca gittim ama bakalım belki farklı bi doktor daha görse daha iyi olur