sltn2686 blackberry118 benimde ilk düşüğüm ilk heyecan biz sadece ailelere söylemıstık ama aramızda kalmadı malum sonra düştü daha 8 haftalıkken
sltn2686 Tontonsu yazdıklarını okuyunca aynı ben dedim 8 haftalıkken kaybettim ama saklayamıyoruz maalesef hamileyim yine saklayamadık 17.haftadayız Şuan
Deletedmom_116 Elali1383 oğlumu 4 aylıkken kavga ettik eşimle o zaman aileler öğrendi 😂 şuan hamileyim herkes biliyor djdj
babyUras_ Elali1383 7 haftalık hamileyim şuan esimin tarafı hemen hemen herkes biliyo. Kendi tarafimdan ailem biliyo sadece .
Glnrskr Elali1383 Test yaptığım an söyledim herkese kan tahlili bile yaptırmamıştım 😂 hiç kimseden saklamadım soranlara hamileyim dedim. Daha önce bir düşüğüm vardı o zaman çok korkuyordum bir şey olur diye söylememiştim ama olan oldu. Bu sefer çok rahattım ben her şeyin psikolojik olduğuna inanıyorum o yüzden hiç saklamıyorum. Nasipse her şey allahtan tedbiri elden bırakmadıkça.
Texeyyul Ben kəndim öğrendiğimde 5haftalıktı, ailelere söyledik. Amma etrafa 16haftalıkta söyledik o da yakın akrabalar 19haftalıkta herkes öğrendi😄
Mavisevgim sltn2686 ben video çekmiştim eşimle, eşim karnımı her öptüğünde oğlumuz diye bir video var onu paylaştım direkt
elisam1206 Elali1383 ilk test yaptığımda annemlerde yapmıştım direk öğrendiler ikinci bebeğim süpriz oldu eşimle birlikteyken yaptım zaten yaptığım an ailesini aradı 😂😂
rabiay14 Elali1383 5+5 te öğrendiğim gibi aileme söyledim ve iş arkadaşlarıma mecburen ☺️ akraba ve diğer arkadaşlara söylemek için 8. Haftayı bekliyorum en azından 2 aylık olsun diyorum ☺️
neslsah-1 Elali1383 normalde 12. Haftada fln dicktm çevreye ama görümcem sağolsun aileye söyleyelm dedik ağzında bakla ıslanmadı herkese ilan etti hamileliğimi aa hayırlı olsun diyince millet gördüğü yerde sinir oldum aslında nazar muhabbetinden değil düşük durumu kalp atısı durumu riskli dönem olduğu içn duyurmak istemedik çünkü sıkıntılı geçti ilk aylarım
Birbebekannesi01 Elali1383 yarin 16. Haftama giriyorum ve henüz kimseye söylemedim zaten göbekte yok ortada 6. Ayda hafif çıkınca o zamn ilan edicem bu kez. ilkinde kenafir gozlulerin nazarina geldim maalesef