myavocado Busekrtl benim de benzerdi, aynı haftada 1.700 küsür idiz zayıf değil haftası ile uyumlu bence
nazel123 31+2de gitcem bakalım kaç diyecekler insallah almıştır en son 27.haftanın içinde 905gr demişti doktor
Ayse_ibili22 Cansu-2600 sağlıkla gelsin. Bence kilonun cinsiyeti ile de ilgisi var. Kızım 36+4 haftalık doğdu, 2400 gramdı.
Busekrtl myavocado Doktor da bir şey demedi zaten ama buradaki yorumları görünce şaşırdım valla zayıf gibi geldi. Teşekkür ederim canım 😇
Busekrtl Ayse_ibili22 Doğru söylüyorsun canım valla sağolun zaten en azından 3 kişi hemen cevap yazmışsınız 😇
Cansu-2600 Ayse_ibili22 Benimkisi erkek 1300 gram 37 cm dedi iyimi peki diye sordum evet iyi dedi bende o yüzden çok üstünde durmadım. Sizde sağlıkla sihhatle kucağınıza alın inşallah 🤲🌸
Busekrtl Mommmmy Bu program iyice psikolojimi bozdu işte daha kilolu bebiş görünce hemen acaba zayıf mı acaba şöyle mi böyle mı diyor insan 🤦♀️😂
Ayse_ibili22 Busekrtl her bebek kendine özel herkesle aynı olmak zorunda değil veya çok kilolu olmak da zorunda değil. İyi olsunlar yeter.