Esrabyndr Tufu eğer ki hamileysen soğan kürü Allah korusun bebeği düşürür bile regl olamazsan çocuk istemiyorsan eğer tavsiye edilir diye biliyorum bence onu icme
MelodyFairy Tufu ben reglimin son günü içtim. 10. Gün yumurtlama akıntım oldu noemalde hep geç yumurtlama olur bende ,etkisinin olduğunu düşünüyorum Şuan değerlendirme aşamasındayım umarım hayırlı sonuçlar alırım
Tutaste_ Tufu ben içmiatim bi on gün kadar aç karnına biraz reglim düzelmişti sanki pcostan dolayı olamıyodum sonra ımı yda bır olmaya başlamıstım kist yoksa hyıt tohumnu oneriyolar🤷
Tufu Esrabyndr ben reglimin 5. Günü başlayıp 12 gün yaptım normalde 15 gün yapıp bırakılıyo suan adetim 1 gün gecikti inşAllah gebelik olmuştur ender sarcın tarifi aksine gebeliği kolaylastırıyo diye okudum zaten yumurtlama zamanında bitmiş oluyo dualarınıza talibim 5 yıldır iş denemem bu kürü olursa ilk gebeliğim olcak 🥹🥹 MelodyFairy
Tufu Marshmellom MelodyFairy Esrabyndr Malesef beta 1.20 cıktı gebelik testi silik henüz adet olmadım bakalım adetimi beklicem 😞😞
Tufu MelodyFairy ben 11 temmuz adet oldum 16 temmuzda basladım kure 12. Günde biraktm yumurtlama takip etmedim fırsat buldukca değerlendirdim simdi test yaptım adetm 1 gün gecikti silik cıktı emin olmak içinde gidip kan verdim inşAlllah vardir gercektn kalbim cok hizli atıyo suan insAllah sendede vardir canım benim Allah kucaklarımızı bos bırakmasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹
Tufu MelodyFairy bakalım adet olmazsam kaset test yapcam yine eger koyulasırsa haftaya yine kan veririm inş vardır ya cokta heveslenmiştim 😞😞
Zehasve Tufu çok yeni sat gelmedi bile 2 gün kaldı değerim 17 çıktı ertesi gün 25 e yükseldi bir hafta sonraya tekrar çağırdı bakalım hayırlısı
Mrvsmt2502 Tufu çok etkili. Ben düğünümden önce regli öne çeksin diye 15 gün içtim bayağı bi iltihap döktüm. 1 kere regl olup hamile kaldım
blackeagle Tufu ilk kızımda soğan kürü ile hamile kaldım Şuan 2.ye hamileyim nisfertil denen vitamin ile hamile kaldım bir arastirmanizi öneririm yumurtaliklari besleyen bir vitamin doktorum bununla çok hamile kalan var dedi