Gulsenyilmaz Oğlumun ismini Çınarlar veya Eymen koymak istiyoruz ,geçenlerde kızım babaannesi ile konuşurken Çınar olacak dedi ve arkadan dedesi büyüklerin ismi (yani kendi adı) dururken Çınar da neymiş Çıra gibi hangi akılsız düşündüyse dedi ve benim duymadığımı sandı kendince bende başka isim koyacaksamda koymam bu saatten sonra dedim ve bir daha kendilerini aramadım hem biz taşıyalım karnımızda hemde onların ismi olsun öyle şey mi olur
Nhrr Gulsenyilmaz bende anlamıyorum büyükleri. Ne meraklılar kendi isimlerinin konmasına. Hayatta olmasa anlarım isteklerini yaşıyorsun niye senden bı isim daha olsun. O da anne baba isterse zoraki olmaz ki. Kendileri bi çocuk daha yapsın ona koysunlar 😊
Elif578 Gulsenyilmaz şu büyüklerin isimlerinin konulmasını anlamış değilim ya insanlar istediği ismi koysun 😒boşverin istediğinizi koyun gitsin
elif475475 Gulsenyilmaz tahammül edemediğim bir konu 😅 bir de benim eşim babasının dedesinin adı soyadıyla aynı ama umrumda değil bana mı sormuşlar gelenek yaparken
melike2700 Elif578 keşke istediğimiz ismi koyabilsek ama malesef kaynanam tutturdu kaynimin adı olacak diye ilk cocukta ısrar etti koymadım bunuda zorla koyacaklar 🙄
Gulsenyilmaz melike2700 kendi istediğinizi koyun onlara fırsat vermeyin bence sizde çok istiyorlarsa kendileri tekrar yapsın çocuk koysun😂
huysuz__ Gulsenyilmaz bizim sülalede de var bu zihniyet hatta bi tanıdık var, babasının adı Mehmet, kendinin adı Mehmet, 3 oğluna da Mehmet ismini koymuş ikinci isimler farklı 😅 Memmet, Memoş ve Memik diye sesleniyolar her birine, komedi 😂
Gulsenyilmaz huysuz__ ne gereksiz şeyler ama ya, kendi isimleri olunca ne oluyor acaba kendi torunum olsa istemem asla benim adımı koymalarını
1PrensAnnesi___ Gulsenyilmaz Padişah soyundan mı geliyorsunuz deseydin egoya bak😏Hiç umursamayın konuşur konuşur susarlar annesi babası biziz istediğimiz ismi koyarız diyin.Çınar ismi de gayet güzel.
Gulsenyilmaz 1PrensAnnesi___ değil mi ? Uzakta yaşıyoruz 9ay yardıma gelmediler ama ismimi koyun diyorlar eşime avuçlarını yalasınlar dedim artık
huysuz__ Gulsenyilmaz bize gereksiz ve bencilce geliyo ama işte var böyle ruh hastaları🥲 bu durumu saygı ile bağdaştırmaları da tam çıldırmalık😅
Tgbashnn Zorluğunu ben çekiyorum istediğim ismi koyarım eşimle karar veririz onlara sadece verdiğim isimle seslenmek kalır 🤭
14022024 Gulsenyilmaz benim kaynanamda ilk oğlumda lafını eder gibi olmuştu kayinperimin babasının adı isim kötü degil ama ben ölen birinin adının kinulmasina karşıyım ilk erkek torun falan gibi laf ettiler bende iki tane oğlun var birine koysaydin anne dedim eşimde arkada durunca birdaha lafını bile edemediler kendi istediğimizi koyduk şu an ikinci oğluma hamileyim lafını dahi edemediler
Booksandcats Yani bu tamamen sizin isteğinize kalmış bir şey ben mesela kayınbabamın adını verdim oğluma kendisini çok seviyorum ama başka bir isim de koyacak olsak neden benim adımı koymadınız demezdi rabbim nasip eder de bir oğlum daha olursa ileride ona da dedemin adını vereceğiz eşimle öyle konuştuk isim konusunda herkesin bir fikri oluyor ama önemli olan bence eşle birlikte ortak bir şey seçebilmek
Gulsenyilmaz Booksandcats isime karışmaktan ziyade hangi akılsız düşündü demesi bir de hamile bir insana, insanin koyası varsa da koyası gelmez zaten
4oglanannesi Gulsenyilmaz inan bana nefret ediyorum bu dayatmadan. Anlayışlı bir eşiniz varsa sorun olmuyor.ama eşiniz anlayissizsa kadin mecbur kaliyor.tum hamileliği zehir oluyor.okadar karnında tasi doğur zahmetini çek adına karisama…surekli bu sikayetleri duruyoruz burda maesef
Gulsenyilmaz 4oglanannesi şükür eşim isim konusuna karışmıyor ama ailesine de neden zorluyorsunuz biz isim bulduk veya neden akılsız dediniz demiyor ona sinir oluyorum