Z58mz Bugün hamburger çekti canım. Zararı var mıdır yesem. Ama dışarıdan yiyeceğim evde yaptığım o zevki vermiyor 😕
Glm Z58mz kardeşim alt tarafı hamburger, sigara alkol değil. Temiz bir yerde yiyin sıklıkla olmadıkça sorun yok.
ruveyda123 Z58mz canım ne zaman istediyse yedim iyi pişmiş ve güvenilir bir yer olmasına dikkat edin yeter☺️
Seymalar Myrtle evde kendiniz yapın mis gibi ekmek köfte domates marul ne gibi bir zararı olabilir ki 😊 dışarda yiyecekseniz bile üç beş seferden bence birşey olmaz burada bir arkadaş her gün kola içmiş gayet sağlıklı bebesi vardı 😂☺️
Z58mz 2mnnosanne123 yoktur inşallah evde sağlıklı olanı yapınca tatmin olmuyorum ben de yiyeceğim galiba.
Myrtle Z58mz normalde zaten saglikli yiyecek degil bunu bile bile yiyoruz. Kokorec sucuk sosis bunlari asla yemedim hamilelikte ama pismis et diye hamburgeri yedim :)
Cagla-2434 Abartıya kacmadikca hamileliğim boyunca canımın çektiği herşeyi yedim içtim alışkanlık haline getirmezseniz bişi olmaz bence yemedikce daha çok çekiyor çünkü
fairytale_ Z58mz canım cektıkce herseyı yıyorum herseyın fazlası zarardır normal sınırda yenırse bence bısey olmaz 🥰hamburgerde yıyorum 💕
byzsrtym Valla canım isteyince yedim🙏🏻 bir arkadaşım var yediğine içtiğine hiç dikkat etmedi sürekli kola içti dondurma yedi maşallah doğum yaptı çocuk çok sağlıklıydı😅😅
cakiripekkk @“Z58mz”#p33501866 iki parça ekmeğin arasında ki köftenin ne gibi bi zararı olabilir ki,temiz güvenilir bi yerde yediğiniz sürece diğer dışarda yediklerimizden aşırı bi fark olduğunu düşünmüyorum
myavocado Z58mz hamburger dediğiniz şey köfte ekmek 🤔 elbette zararlı değil dikkat edeceğiniz şey, köftesi iyi pişsin ve mayonezin pastörize yumurta ile yapıldığından emin değilseniz koydurmayın.
myangelson Z58mz tamamen yasaklı olan yiyecekler dışında istediğinizi yiyip içebilirsiniz abartmadan.
Ezel16 Z58mz Canım çektikçe yedim yemeğe de devam ediyorum abartmadan 🥰 Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım 🍀