kumsal__ Fasulyelendikk siz markette çalışan biri olarak tavsiye edermisiniz ektim şok markette 1 haftada müdür yardimcisi oldu ama bana omgire ameleden farklı yok ama çevrem sende gir diyip duruyo umarım beklediğim cevabı verirsin 😅🤣çünkü cevabı en azından eşime gostermek istiyorum 😅😅
Fasulyelendikk kumsal__ üc senedir calısmış ve üc seneyi müdür olarak geçirmiş biri olarak söylüyorum ameleden farkınız yok hele ki a101 tamamiyle zulümdü benim icin hamile olduktan sonra daha cok üstüme gelmeye basladılar yapamayacagım seyler istendi yapamayınca yapacaksın diye zorla diretildi yani bir nevi hamilelikte mobbing uygulandı acıkcası üc harflilerden uzak durmanızı tavsiye ederim 😂
Salis25 Bende kalite mühendisiyim inşallah hem iş hem hamilelik kolay gecer doğumdan sonra 2 yıl çalışmayı düşünmüyorum 😀
Bbuusra aysenuryll96 1 kez denemiştim ama olmadı. Spor hocam pelvis kemiğimi kırdı, mülakatlara 3 ay kala. Koşmam çok geriye düştü. İçimde az da olsa bir ukte kaldı.
Zeynoveannesi Prmftm evet atanamadigim icin cok üzülmüştüm ama atanamamakta bana yeni kapılar açti bugünümüze elhamdülillah bi branş ogrendim simdi de yetiskin yapamicam gibi geliyor 6 sene yenidoganla ugrasinca 🤣ama Allah var mesleğimi de seviyorum🫰 belki şu evde kaldigim donemde aciktan vs bi üni bitiririm bende firsat bulursam 30 küsür yasimdan sonra kafam alirsa 2 cocukla🤣
sedefyrs1101 Ressamım 🤣 Karakalem portre yapıyorum instagramdan sipariş alıp 🙃 Evden çalışıyorım yani 😁
Hmdylvc Miray_8 yaaa ne kadar güzel,mesleğinizi her alanda yapabiliyosunuz😊 resim yeteneğim hiç yoktur benim. O yüzden ressamlara hayranım 🤗🤗
kumsal__ Fasulyelendikk ben elti ilkkez markette başladı 1haftada müdür yardımcısı yaptılar havasından gecilmiyo başka markette çalışan arkadaşımda sizin gibi dedi ameliligin havası olmaz ama belliki eltini müdür yardımcısı olarak pispislamaya bile gerek yokmuş bide caliscaksan bölüm başı eleman yerlerde çalış örneğin git ozkurusta çalış ordaki kasiyer yaptığı işle kıyaslayarak üç harfli marketlerde müdür yardımcısıyla aynı parayı aliyo ama 3harfli markette herşeyi yapıyorsun kasiyermisir reyoncumusun temizlikçi misin hiç belli değil dedi eşimde duyunca vazgeçti ama çevresi markette çalışsın diye baskı yapi dertleri ordan ucbes beleş birşey alır bizede verir derdindeler yoksa beni yada oğullarını düşündüklerinden değil bide doktorda yasakladı ağır iş yapmamı en azından sizin yazdiginizida okuturum eşime bazilarin anlattığı gibi olmadığını görsün 😅😅
Bbuusra nur-can621 Sınıf öğretmeniyim, 7 buçuk aylık bebeğim olduğu için evdeyim. Çok seviyorum ve gönülden isteyerek yapıyorum. İyi ki çocuklarla uğraşıyorum.
huysuz__ Babymom07 haklısınız insanın hevesi de gidiyo bedenen de yoruluyor bir yerden sonra, ama pes etmeyin, biraz dinlenip tekrar şansınızı denersiniz ilerleyen yıllarda, nasip kısmet , olması için zamanı var belki de
Bbuusra Kakuleliii Bir süre sonra sıkıyor 😂Başta bende öyleydim ama tabi çocuk olunca da insan bırakıp çalışmak istemiyor o da var.
cns12 nur-can621 bende özel bir firmada insan kaynakları departmanindayim yoruluyorum ama yapacak birseyimde yok simdilik sorunum yok evime de yakin oturuyorum surekli masa basinda. is arkadaslarimda iyi oldugu icin severek gidiyorum bazende
Fasulyelendikk kumsal__ valla hamile değilsen ve maddi acıdan cok cok zor durumdaysan calısabilirsin en azından katlanırsın bi sekilde ama bir değerin yok yani söyliyim müdür olmakta hava atılacak bişey değil yoldan geçeni alıp direk müdür yapıyolar zaten cünkü herkes ikinci gün işten cıkıyo dayanamayıp üc sene ekmeğini yedim ama üniformayı çöpe atarken benden mutlusu yoktu oğlum kurtardı bir nevi beni o bataklıktan 😂
Babymom07 huysuz__ ne bileyim ya kendimde o cesareti bulamıyorum açıkçası 🥲 bebiş biraz büyüsün bakalım ne yapacağız 🙃