irem-16 Merhaba sevgili anne adayları☺ 7+3teyim 6+1deyken ultrasonda gittim ve sadece kese göründü kalp atışını görünmedi. 3 gün sonra tekrar gideceğim 7+6da kalp atışını duyabilir miyim? İlk gebeliğim bu ve çok heyecanlıyım. Bir de bu hafta sürekli midem bulanıyor iştahsızım ve buna bağlı olarak halim kalmıyor. Siz de benim gibi mısınız veya benim yaşadığımı yaşayan anneler var mı? Bu yorucu iştahsızlık halsizlik süreci ne zaman son bulur acaba 🥺
dem34 irem-16 bu süreci ne zaman biteceğini bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim kişiden kişiye değişiyor ben 12 haftalık gebeyim hala devam ediyor karın ağrısı mide bulantısı aşırı halsizlik kalp atışını ben 8 haftalıkken duymuştum
Endoplazmik irem-16 beslenmenin önemli canım ben de oğlumda halsizlik iştahsızlık vs vardı sabah bir yumurta yemeye çalıştım veya bulandıran çubuk krakerin verdim gozune:)
Glm irem-16 ikinci trimestera kadar devam edebilir, ben 12 haftalığım ve kusma mide bulantısı devam ediyor. Doktorunuza ilaç yazdırın biraz rahatlatıyor, çok kusma varsa ve yemek yiyemiyorsanız serum taktırın.
NrYlmzr irem-16 bende 7+2 deyim kalp atışı vardı ama doktorum birdahaki geldiğinde dinleriz şuan önermiyorum dedi bulantı halsizlik bendede çok var ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum 😭
irem-16 dem34 inşallah siz de kısa zamanda toparlarsınız. Gerçekten elim ayağım kalkmıyor hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Çok bitkin durumdayım🥺 Allah yardımcımız olsun. Umarım 7+6da duyabilirim kalp atışını 🥺
irem-16 Endoplazmik kendimi geçtim bu iştahsızlık bebeği etkiler diye korkuyorum. Çünkü daha çok yeni 7.haftadayız🥺 inşallah sorunsuz geçer bu süreç. Kalp atışını ne zaman duymuştunuz acaba
dem34 irem-16 amin inşallah duyarsınız büyük ihtimal ben de 6 haftalıkken gitmiştim duyulmamıştı garanti olsun diye 2 hafta sonra gitmiştim :)
irem-16 Glm kusma yok sadece gün boyu boş boş bulantı var. Umarım siz de atlatırsınız. Kalp atışını ne zaman duymuştunuz acaba
Babynurse12 Ben de bugün tam 7yim aşırı bulantı halsizlik bitkinlik iştahsızlık var. bikaç gündür günde 1 kusuyordum bugün 2 kere oldu ve yiyemiyorum birşey 😔 hemşireyim çalışmak zorundayım, umarım biter bir an önce hepimize sağlıklı günler diliyorum 🙏🏻
irem-16 Babynurse12 Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zorlu bir süreç🥺 umarım kısa zamanda atlatırız bu halsizlikleri. Benim de elim kolum kalkmıyor hiç. Sürekli bitkinim. Kalp atışını duydunuz mu bu arada
Babynurse12 Babynurse12 irem-16 kusura bakmayın girmiyordum bir süredir. Bugün 7+5im bugün duydum kalp atışını şükür 🤲🏻
Ayloss06 irem-16 bende 7+2 yim bende de bulantı halsizlik yok lekelenme var Buda korkutuyor beni ilaç falan kullanıp dinleniyorum. Canımın sıkkınlıgından yemek yemiyordum doktorum ilk 3 ay senden beslenmiyor diyet dahi yapsan etkilemez onu dedi. Multivitamin kullanıyorum yediklerimi arttırmaya çalışıyorum. Sizde korkmayın illaki iştahımız açılacak ve zor günler geçecek 🫶🏻
irem-16 Ayloss06 ay inşallah öyle olur. Sizin de lekelenmeleriniz son bulur inşallah ❤❤ iştahı çok kafama takıyordum vallahi bebek etkilenir diye. rahatlattınız vallahi
Denizzzz77 7+2 deyim salı doktor kontrolüm var. Ama dün acile gittim maglesef bu miğde bulantısı halsizlik hat safhada hayatla ilkisimi kestim resmen 4 gündür. Acildeki doktor kendine ve bebeğine niye bukadar sitrese sokiryorsun dedim böyle uzun sürerse doktora gelmelisin dedi. Kızlar ihmal etmeyin bir doktora görünün bunlar normal geçicek diyip de durmayın evde🙏
irem-16 Denizzzz77 ben de gittim doktora keseye baktı bunların hepsi çok normal dedi gönderdi. Pazartesi günü tekrar gideceğim kalp atışını duymak için. Umarım duyarım. Duysam rahatlayacağım gerçekten. Siz duydunuz mu kalp atışını❤