dogakartal Edanur60 maşallah canım o değilde şaka maka yarın 18 oluyorum 5. Ayımıza girdik 😂😂 kasıma da girdik aralık Ocak şubat mart kaldı sadece 🌸💃🏻😂 daha dün kese boyutunu bebeği kalp atışını görmeyi duymayı konuşuyorduk şimdi cinsiyetler bile biliniyor 💥 25 olunca yavaş yavaş alıcam eksik malzemelerimi inşallah bir an önce 35,36 haftaya ışınlanmak istiyorum 😁
Tasya dogakartal bize bebeğin beşiği bebek arabası falan hediye alındı aileler tarafından başka da kendimiz bişey almadık daha ☺️ şöyle 20 leri görsek bile iyi olacak bizim için
Edanur60 dogakartal ayyy gerçekten öyle yaaa çok şükür allahım bu günleri gösterdi o kadar ümitsiz konuşmuşlardı ki hiç bu günleri hayal etmemiştim Bende detaylı ultrason dan sonra eşim mobilyalarına başlıcak bende yavaştan alışverişine başlıcam toplu almıcam ben yaa inşallah ☺️
traineemom 16:00’da ilk doktor kontrolüme gidiyorum kızlar son adet tarihime göre 5+2 haftalığız bakalım neler duyacağız dua edin üstelik yanıma kimse gelemiyor biricik ilk göz ağrım 4.5 yaşındaki kızımla gideceğiz görmeye🥹🙏🏼
Pinnar7 benim de böyle. 5.haftada gördük. Kalp atışını henüz duyamadık. Tam olması gereken yerde dedi doktor. Sanki kız hissediyorum bir de 💓
Zeynep9120 @Tasya @Edanur60 @dogakartal sabah 8.30 da kontrolum vardı kızlar sukur hersey yolunda sabahn körunde karnmda sabah sporu yapıyodu 17+4 um ama bebek 18+4 cktı uzun boylu bı bebıs olcak dedı doktorumuz yenı doktorumuzuda cok begendk bunda devam edıcem nasıpse 🤲🥰 buda pipimiz😂😂
Edanur60 Zeynep9120 Zeynep9120 maşallah canım sevındım iyi olduğuna ☺️ Hahahaha yaaa pipiye bak maşallah yaaa ufff ben yine bebeğimi özledim keşke hergün görebilsek ☺️😍
Zeynep9120 Edanur60 ayy sorma duz yatıyodu birden ters döndü flan ama ben hc hssetmedm doktor diyo bak bak pozisyon degsti gordnmu diyo gormemmi dedm rahım agzın kapalı bide tam ayaklaryla ıdrar torbana basıpduruyo sureklı tuvalete ckıyomusn dedi evet ıkı yudum ıcıyorm dakika bası tuvaletteym dedm işte sebebi bu dedi güldü 😂 kontrol hakkınıda kullan istersen tekrar gel hem rutin tahlıllernı yaptır bakalm dedi sevdm doktoru
Zeynep9120 dogakartal hep acıp acıp gösteriyo o edepsiz ahhaha kz forumda bi sen bildin cnsiyeti herkes kız demişti helal sana😂
dogakartal Zeynep9120 ahahaha ben kendimi bilemedim ama 😂😂 herkes erkek dedi benm kızıma da herhalde erkek dedim ama değilmiş 🤣
traineemom Kontrolümüz iyi geçti, kesemiz haftamızla uyumlu, bebişi henüz göremedik 2 hafta sonra kalp atışıyla beraber göreceğiz inşallah 🙏🏼 folik asit, mide bulantısı ilacı yazdırdık 🫠 kesemizi de şöyle bırakalım ❤️
dogakartal traineemom maşallah gözün aydın canım benm postun başında bende kesemi paylaşmıştım bebeğimi görmek için sabırsızlandım ama bak şimdi 18 haftalık olduk ❤️🌸
Zeynep9120 @dogakartal @Tasya @Edanur60 kzlar annemle babam dün mantardan zehirlendiler durumları biraz ağır kimin duası kabul olur belli olmaz isimleri annem sebahat babam husamettin onların adına dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur moralim çok bozuk smdi yanlarndan geldm 😔😭😭