Tasya Zeynep9120 bişey hissetmemek panikletiyor insanı bende de o var ya ne zaman hissedeceğiz daha en az 1 ay vardır hissetmeye
Zeynep9120 Tasya ben öyle doluyum ki dusunmeme fırsat kalmıyor zmaan geciyo tam tersi banada haylaz kızımla 😂 snde baska cocuk yoksa gecmez 😃
Zeynep9120 dogakartal blmiyormki cnm bugn cok yorgnummkasıklarm belim agrıyo ondan korktm temzlikte yaptm tabi kızm evi ahıra cevırdıgı icin :)
Tasya dogakartal şu ev tipi doppler cihazı varya trendyolda satılıyor kalp atışı dinlemek için ondan mı alsak zararı yoksa 😀
Zeynep9120 Tasya benm arkadasmda vardı o istedm yengesi almış oda hamile bütün kadnlar manyağız ckcjck😂😂😂😂
Tasya @dogakartal @Zeynep9120 kızlar ben gece kötü rüya gördüm böyle kanamam falan vardı şimdi de annem aradı o da beni kötü şekilde görmüş rüyasında. İçime kurt düştü bebeğimi görmek istiyorum sizce ne yapayım
Edanur60 Tasya canım istersen git hastaneye için rahatlasın düşündükçe kurarsın kafanda en azından gidince rahatlarsın inşallah bir şey yoktur 🤲🌸
Zeynep9120 Tasya bende gordum ikikez üst üste canımm korkma bsey olmaz lohusayı korkutuyolar diyolar oku bolbol