dogakartal Tasya tansiyon konusunda bir bilgim yok vallahi kuzum Ama tansiyon arada düşüyor ve çıkıyor gebelerde
dogakartal Zeynep9120 Zeynep9120 Ben de o şekilde mailime attırmıştım Bir türlü atamadılar tekrar tekrar aradım sekreteri bir de ben yalan söyledim farklı bir şehirdeyim kendi doktorum sonucumu istiyor şu an dedim Süreci hızlıattım Bir türlü olmadı mailden artık Wpden atmıştı
Zeynep9120 dogakartal kz banada geceden beri sistemımızde sorun var diyolar yalanmı diyolar bılemedm ama gün icinde tekrar ararsanz deneriz gene dediler ne blım cozemedm kıza dicem cekte fotosnu at bana wp den dye en snunda bende aklımada gelmedi degıl😂
Zeynep9120 Tasya 33 yasındaym ben canm ikinci gebeliğim 3 yasndada bi kızım var 🥰 cok sukur sevndım ya 🙏
Tasya @dogakartal @Zeynep9120 kızlar bebeklerimize şükredelim sağlıkları yerinde. Şimdi 13 haftalık küretaj aldık ikili testinde trizomi 13 çıktığı için gebeliği sonlandırma kararı vermişler üzüldüm ya
Zeynep9120 Tasya hadi ya tüh kesnmi peki ayrıntılıyı bekleseydi keske ikili testlerde yanılma payı oluyomus bazen :(
dogakartal Tasya gördüm canım iyiydi çok şükür kıza benziyor dedi ☺️🩶 ben kıza kendimi baya adapte ettim kız bence de 😃
dogakartal Bu arada içtiğiniz ilaçlar ne sizin ben sadece devit-3 damla kullanıyorum başka yok sizde ? @Zeynep9120 @Tasya
Zeynep9120 dogakartal bana folik asiti braktırdı yarn gitceğimde vitaminler yazıcakms öyle dedi canımmyarn neler vericek söylerm ama seninki yetersiz multivitamin vermiyosa baska seylerde vermeliydi bnce
Tasya dogakartal ben devit bide omega 3 multivitamin kullanıyorum içerisinde folik asitte var doktorum 10.haftadan beri kullandırtıyor