Hatice_11 dogakartal keseyi gördüğünüzde betanız kaçtı bu gün bende tam 5 haftalık oldum yarın gideceğim 🥰🌸
dogakartal Hatice_11 1536 çıktığında 2 gün sonra randevu alıp görmüştük kuzum hafta önemli değil beta önemli 🌼🥰
dogakartal Anonimanonim bende yok ya ağrı sadece geçen uzanırken bi hapşırdım karnıma bıçak sapladılar sanki 20 sn kıvrandım sonra geçti. Hapşırıkken doğru pozisyonda olmayınca çok fena çarpıyor
dogakartal Tasya @Edanur60 kızlar şimdi 9+4 üm ya ben hesapla yaptım 38. Haftama girdiğim ilk gün 25 Mart oluyor 😂😂 29 Mart arefe günü 30 Mart şeker bayramı ne diyorsunuz şeker bayramında mı doğururuz 😄
Tasya dogakartal canım doktor benimkini hesapladı sezeryan olursan 1 Nisan normal doğum olursa 15 Nisan dedi. Senle benim aynı tarih zaten seninki de bu tarihlerde olur
Edanur60 dogakartal eşime şakasına diyorum bayramda falan doğarsa erkek olursa bayram kız olursa Bayramiye 😅😅 Arife günü doğarsa erkek Arif kız olursa Arife 😅😅😅😅
dogakartal Tasya benim ki kesın sezeryan olacakmış belimde fıtık var canım rontgenlerıme baktı normal doğum rısklı olur belın için dedi. Bende zaten sezeryan isterdim. 1 Nisan 39. Hafta oluyor tsm bayramda yani hayırlısı bakalım ☺️☺️
Tasya dogakartal benimde boynumda fıtık var 3 tane ve ileri düzey sürekli tedavi görüyordum gebe kalınca bıraktım tedaviyi acaba o da normal doğuma engel mi
dogakartal Tasya doktoruna danış kuzum bi belde olunca yapmıyorlar diye biliyorum ıkınmadan dolayı zararı oluyor bele