Tasya dogakartal canım selam benim de bugün kahverengi lekelenmem oldu doktora söyledim muayeneye çağırdı oraya gidicem birazdan inşallah bişey yoktur. Hiçbir şey yapmadım aslında neden oldu bilmiyorum. Bu leke neden oluyormuş bişey dedi mi doktorun
Tasya dogakartal canım gittim bebek gayet iyi ancak kese etrafında minik kanamalar varmış progestan fitil ve iğne başladı
dogakartal Tasya banada progestan verdi sabah akşam vajınal alacaksın dedi 1 hafta boyunca. 1 hafta dolunca bire düşür progestanı dedi.
Tasya dogakartal banada 1 hafta kullan kontrole gel bakalım dedi. Bugün de oldu mu kahverengi akıntın
dogakartal Tasya korkma çoğu kişide olan bi durum bu bende gelmiyor 6. Haftada geldi 3 gün biede 8. Haftada 2 gün geldi şuan yok ☺️
Edanur60 @dogakartal bende bugün gittim canım kanama alanı var ama çok değil dedi dikkate et dedi lekelenmem falan olmadı ilişki yok ama yinede tedirgin oldum bide dün balıkdan zehirlendim serum falan baya korktum inşallah bir şey olmaz yaa 🤲
dogakartal Edanur60 korkma canm sende bişe olmaz bebek yediklerimizden beslenmiyor kandan besleniyor daha tedavi olduysan sıkıntı yok ☺️
Moz dogakartal ! Dün gittim kese düzensiz dedi 5+6 sata göre ve 7 mm moralim bozuk.Ctesi yine gidicem kendimi her şeye hazırladım (
dogakartal Moz daha çok küçük kese ama belli olmaz hiç birsey haftaya git bakalım inşallah düzelmiş olur canım ya
Moz dogakartal ctesi gidicem zerre umudum yok kuzenimin düğünü de 21 inde ve kürtaj olursam çakışacak resmen bunları düşünüyorum
dogakartal Moz kürtaj oldum bende bir saat sonra ayaktaydım canım ağrım olmuyor ama sen yinede kötü düşünme allahtan ümit kesilmez