Drsnbyfatma Kızlar gün içinde iç çamaşırımda damla damla su gibi akıntı oluyo tam ıslak değil de nemli oluyo iç çamaşırım su sızıntısı olabilir mi kontrolüme 10 gün var daha yaşayan varsa Bilgi verir misiniz
Adencanan Drsnbyfatma bende 23+4. Geçen haftadan beri var wc ye giriyorum altımı kuruluyorum çıkıyorum sanki akıntı geliyor wc den sonra. Su gibi. BEnde cuma doktora gittiğimde sorucam
Zehra5507 Drsnbyfatma Aynı sorun bende de var benim de haftaya kontrolüm suyu mu çok merak ediyorum bende
Bebeginehasret Kizlar bende 22 hafta bende ayniyim cumartesi gittim bi sıkıntı yok dedi suyu gayet iyiymis ayrintili doktoruda aynısını dedi sizinkide akintidir yada idrar torbasina baskidan kacirmadir korkmayin
Adencanan Bebeginehasret canım bugün doktora gittim. Akıntımın fazla olduğunu söyledim. Pantolonun ıslanmadıkça telaşlanma dedi. Bilgin olsun. Birde bu hafta azaldı benim akıntım senin ne alemde?
Victoria 27 haftalık hamileyim geçen hafta bana da oldu iç çamaşırımın yarısını ıslattı doktoruma mesaj attım bacaklarından aşağıya yoğun su akmadığı sürece korkma akıntı o dedi yine sizde sorun doktorunuza