Nazli_3009 Bugün 5. Gün olacak adetimin gecikmesi sabah kan verdim negatif çıktı normalde adetim gecikmez düzenlidir. Ve bugün hafif sarımsı çok koyu da değil akıntı gibi bir şey vardı ama o da yok şimdilik?? Geç döllenme bu kadar geç olanlar var mı ?
Nymphadoraa Nazli_3009 sıcaklardan dolayı da gecikme yaşıyor olabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin ☺️
Nazli_3009 myangelson ay bu ne yaa ilk defa bu kadar gecikti bel kasık ağrısı falan var testte negatif
myangelson Nazli_3009 geç yumurtlama görmüş olabilirsiniz ondan gecikmiş olabilir bazen oluyor bu tarz durumlar
myangelson Nazli_3009 biraz daha bekleyin bakalım hala adet olmazsanız tekrar bir test yaparsınız. Benim adet belirtilerimde göğüs ağrısı vardı. Ağrım olduğunda 1 haftaya adet olurdum 10 gün geçip hala adet olmayınca test yapmıştım
Nazli_3009 Nymphadoraa pek sanmıyorum çok şükür şimdiye kadar hiç böyle olmadı bu ay korunmayı bıraktık ve gecikti bu kadar
Nazli_3009 myangelson ya buraya yazınca bazen gebelik belirtileri olduğunu söyleyen kişiler var ama dediğim gibi kanda çıkmayınca bekliyorum bende
myangelson Nazli_3009 gebelik ve adet belirtileri aynıdır genelde ayırt etmesi zordur. Dediğim gibi ben 10 gün olup hala adet olmayınca test yaptım öteki türlü adet olmayı bekliyordum. Bir de bazen kendimizi hamilelige odakladigimizda yalancı belirtiler çıkıyormuş ortaya kendimizi hamile saniyormusuz 🥲