Semranisa bebegimd7 amin canım evet biraz öyle oldu yaşım 34 eğer doğum çok canımı yakıp gözümü korkutmazsa 36 da da bitane daha yapıcam 😊
Lutfiye20 bebegimd7 8 aylıkken hamile kaldım benim ilk gebeliğim 8 sene sonra olduğu için çok korunmak istemedim olmama ihtimali vardı çünkü korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım doktorum hiç bir riskin yok dedi Çarşamba günü doğumum var rabbim nasip ederse
Birbebekannesi01 bebegimd7 oğlum 25 aylık bende 15 haftalik hamileyim yani bebeğiniz daha küçükmüş biraz daha bekleyip onun en güzel zamanlarının tadını cikarabilirsiniz sürpriz bir gebeliginiz yoksa tabi. Benimkilerin arasında 2.5 yaş olacak
Civcivlerinannesi bebegimd7 çevremde kısa aralıklarla sezaryen doğum yapan çok arkadaşım var çok şükür bir sıkıntı olmadı. Doktorum da kısa aralıklarla doğum yapmış. Kendisine sorduğum da bir sıkıntı olmayacağını belirtmişti. Bende de sorun olmadı çok şükür.
Eddakayaa bebegimd7 12 ay sonra hamile kaldım bebegim şuan 20 aylık bende 34+6 haftalığım kimsenin zorbalık yapmasına izin vermedim çünkü önemli olan çocuğumun sağlıkla doğmuş olması ağzı boş cahil insanları etrafımda bulundurmuyorum