Mervesoku Lagertha46 bende kullanıyorum iç çamasırıma 2-3 damla damlatıyorum.. hamileyken de kullanıyorum
Buserk Lagertha46 Ben hamileliğimde de kullandım , 2 damla olarak. Zararını görmedim, doktorum da olumsuz bir durum yok takipte kal demişti sadece. 39+1 oldum hiç enfeksiyon sorunu da yaşamadım şimdiye kadar şükür
Sehri-erhan-123 Lagertha46 bende enfeksıyon başladgında kullanmaya başladım hergün 1 2 damla damlatıyorum 39+1 im hala kullanıyorum çok iyi gelıyo
gamze6606 Lagertha46 hamileliğim boyunca kullandım sürekli idrar yolu enfeksiyonu kapiyordum, iç camasirima 1-2 damla damlatarak ve her gün iç çamaşırı değiştirerek kullandım, Elhamdulillah çok faydasını gördüm
Glchan_34 @Lagertha46 iki senedir kullanıyorum iç çamaşırına iki damla damlatarak enfeksiyona iyi geliyor kokusu keskin ama bilginiz olsun
EceQueen Lagertha46 bu tarz güçlü uçucu yağların solunması normalde bile zarar verebiliyormuş. Zaten seyreltilerek kullanılması gerekiyor. Hamilelikte rahme yakın alanda hiç hiç girme o yağ işlerine dedi. İnternette bi bilgi bulamamıştım ama