BeyzaGnes12
Bu ikinci doğumum olacak lotus da Ahmet Hoca da
. Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan oldım ameliyathane ortamı güzeldi eğlenceli insanlar vardı. Mesela ilki İstanbul da oldum belimden 7 kere yapıldı spinal iğnesi yok işte olmuyor yok işte kireçlenmiş falan dendi valla lotus da tek seferde oldu. Ameliyatım on beş dakika sürdü. Ameliyat sonrası da hemşireler geldi ilgilendi İstanbul da ki hastaneden tek farkı mesela orada yenidoğan hemşiresi gelmişti memeyi tutturmaya çok çalıştı oğlum da bunda o yoktu zaten kızım hemen tuttu sütüm gelene kadar da mama içmişti. Hijyenik hastane İstanbul da ki çok lüks olan hastanelere göre çok çok iyi geldi bana. Bi sıkıntı yaşamadım şunu belirteyim ben gece 11 de ameliyat oldum öğlen 1 de taburcu oldum 14 saat kaldım biraz apar topar çıkarıyorlar. O zaman bir buçuk yaşında Oğlum evde idi bakan yoktu bende açıkçası bir an önce çıkayım dedim ama bunda onu yapmam hatta doktorum da tartıştı geçen kontrol de şahit oldum insanları apar topar taburcu ediyorsunuz sormadan diye. Aklında bulunsun doktorunla konuşmadan çıkma çünkü habersiz çıkarma yapıyorlar. Onun dışında memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan