kindacute İlk kız dendiyse pek değişmiyor genelde erkekten kıza dönebiliyor o da tahmin erken yapıldıysa olur. 16-17’de belli oluyor artık
Fatmauzun_ kindacute aslında kızdan erkege gecen cok bana ıkk kız dedı sonra erkek cıktı kardesıme kız dedıler erkek dogurdu arkadasıma kız dedıler erkek dogurdu
Diloo54 16+3 de net erkek denildi bacak arası dolu gibi umarım erkektir isimli şeyler aldım çünkü alışverişe başladım😀🙈🤦🏻♀️ göbek kordonu gibi durmuyor ama içimde halâ bi kuşku yok değil @twn_babymom
Seher05_ Cerla Ya çok doğru insan ikisini tatmak istiyor şu an iki oğlunuz olsa bir de kızınız olsun isterdiniz bu en doğal hakkınız istemek . Allah sağlık sıhhat uzun ömürler verir inşallah ☺️ İnsallah gönlünüzden ne geçiyorsa o olur
Cerla Seher05_ tabi canım kesinlikle insan tatmak istiyor ama nasibin öteye köy yok. Hangisi gelirse kabulum sağlıklı olsunlarda 😀
Seher05_ Deletedmom_115 ay bana da 12 hafta da kız ama 16.haftayı bekleyelim dedi ve ben hep erkek hissediyordum kız diyince şaşırdım . Tabi öncesi sağlıklı olması ilk gebeliğim ☺️ Çok merak ediyorum benimki de değişir mi acaba özele mi gitmiştiniz bu arada ?
twn_babymom mer_vee öyle mi sağlıkla gelsinler 🙏🏻 dr sizden ikiz olduğu için bir test istedi mi panorama adında bir test ve hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz acaba
mer_vee twn_babymom hayır bir test istemedi ben araştırma hastanesine gidiyorum doktorum profesör ilgi alanida tesadüfen ikiz gebeliklermis benim eşim kadın doğum bölümünde hemşire o sebeple iyi bir doktor seçimi yaptık