Brcuburci Kızlar kıyafetlerim olmuyor trendyolda elbise bakıyorum ama hangisi rahat okur karar veremiyorum alışveriş yapan varsa neler aldınız kendinize hamiletken giymek için fikirlerini bekliyorum ☺️
sltn2686 Brcuburci hamile giysisi alma bence normal giysilerin büyük bedenlerinden alabilirsin hamile taytı aldım sadece 17. Haftalığım daha kullanmay başlamadım onuda , öyle hamile elbisesi pantolonu falan alcağımı sanmıyorum
Tgcerkn Brcuburci merhabaa :)) 30+6 dayım. Hiç hamile kıyafeti almadım. genel olarak hep elbise aldım. belden lastikli. 1 ya da 2 beden büyük aldım. doğumdan sonrada giyebileceğin tarzda şeyler almaya çalış bence.
Eslam Brcuburci 2 hamile tayti 4 elbise 2 tulum ile 9 aylik hamile sürecini geride bırakacağım insallah. Iyi ki cok almamişim diyorum elbise ve tulum dışında rahat hic birsey yok bence sizde cok almayın
Hync1 Bence çok kıyafet alma Birde internet alışverişi yapma iade olayıyla çok uğraşırsın özellikle tişört vs göbekten olmuyor Defacto ve lc wakiki buralarda var 3 4 elbise tişört ve tayt alabilirsin gerisi inan haftadan haftaya fark edip olmuyor
surprizbebe sltn2686 ahahha ben de öyle diyordum beli lastikli pantolonlarım vardı onlarla geldim 25. Haftaya kadar😂 bu hafta hepsi basıyor bana sanki hiç rahat edemiyorum alıcam hamile pantolonu. Onun dışında hamile eteğim var elbisem var onları giyiyorum en rahatı elbise. Çalışıyorum kıyafetsiz olmuyor
Brcuburci sltn2686 elbise bakıyorum trrensyoldan s beden giyiyordun normalde ama şimdi hangi beden olurr karar veremiyorum 😂
tiniminianne https://tyml.gl/g8xwgjog3s bu elbisenin 3 rengini de aldım, bir kaç tane de bu tarz mini aldım. 4 tane trendyoldan artıs marka İspanyol paça tayt aldım croplarla çok güzel oluyordu. Bir tane lcw dan biker hamile şort aldım 3 tane de lcw dan tişört aldım bunlarla geçti bütün hamileliğim 😊 hepsi de hamilelik sonrasında giyilebilir bence. Normalde s giyiyorum hepsini m beden aldım bu arada 9 ay sonuna kadar giydim 😊