Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Hamilelikte Rafadan yumurta 🍳
guclubebek35
Merhabalar 23 haftalık gebeyim bu gün haşlanmış yumurta yiyeyim dedim ama tam sofraya geldiğimde soymaya başladığımda tam pişmemiş olduğunu gördüm rafadandan ile kayısı aradıydı ben de katı gibi olan yerlerini yedim sizce bi sorun olur mu az pişmiş olan yumurta zararlıymış
Benay
guclubebek35
bir daha yeme canım iyice pişmemişse aman sert kısımlarını yetim deme yine çiğ oluyor sonuçta Allah korusun toksoplazma falan olur ne olur ne olmaz herşeyin tam pişmişini ye lütfen
Seheryvz
guclubebek35
bende 27 haftalık hamileyim tavada pişirirken sarısını patlatmıyorum çiğ bırakıyorım öylede yiyorum kaç defada yedim bir sıkıntı yaşamadım sorun olacağınıda düşünmedim bilmiyordum da acıkcası kimse bana zararlı vs demedi
Freearc
Canım bir kerelik bir şey olmaz inşallah ama iyi pişmesene dikkat e artık. Yiyen var öyle ama ben yemiyorum.
Hafizeipek
Seheryvz
toksoplazma riski açısından zararlı. Doğurduğum an ilk işim yemek olcak 9 aydır yemiyorum 😋😂
Seheryvz
Hafizeipek
anladım bende dikkat edeyim madem bundan sonra🤔
Zmraemr
Ebenin bana söylediği 5 dk haşlanmış olması lazım rafadan çok tercih edilmiyor ama bir defadan bir şey olmaz
guclubebek35
Zmraemr
aslında 5 dakikadan fazla haşladım ama gene de çiğ kalmıştı