Elifyor Kendiminkini de yazıyım doğru çıkacak mı merak ettim 😄 Eşimin 10.03.1995 Benim 05.03.1996 Sat 01.01.2024
Ustunneliff Ay kızlar tutmuyormuş neyse bende tuttu ikinci çocuğu ona göre yapacaktım yapmam artık 😂😂
Sermec27 Ustunneliff üç oğlum oldu ilk oğlum ve üçüncü oğlumu kız gösteriyordu kan yenileme tutmadı sadece ikinci oğlumu erkek gösteriyordu bence doğru bir teori değil 🥰
Ustunneliff Sermec27 evet ya tutmuyor rabbime şükür sağlıklı bir kızım birde ilerde oğlum olsun istiyorum ona göre planlama yapacaktım ☺️ rabbim tabi hayırlısını bilir işte gönül olmayınıda istiyor ☺️
Annebebek000 Sermec27 benimde iki tane oglum var biraz once hesapladim internet uzerinden oglanlari kiz olarak gosteriyorr Suan 3 e hamileyimm ona bakdim oda erkek cikiyorr ama tersi oluyor galiba bende kiz olacak demek ki bu da 🤣🤣
AdaEcem Ustunneliff bacım bunların hiçbiri tutmuyor. %50 şansımız var ya erkek ya kız. Bir madeni parayı havaya at yazi da gelebilir tura da ya da üst üste yazı da veya tura da… Şans hangisi olursa😆
Sermec27 Ustunneliff valla bunlar planla vs olacak iş değil hayırlısını isteyip dua etmekten başka yapacak bir şey yok 🥰
Busekrtl Ustunneliff Canım son adet tarihim bu aslında yani ama doktorlar 28 Aralık olarak giriyor istersen birde öyle bak. 28.12.2023
Aylaa123 Ustunneliff böyle şeylerin %100 doğruluğu yokki allah ne veriyorsa o oluyor 😂 cinsiyeti öğrendiğimizde ben doğrumu diye denemiştim doğru cıkmıstı ama inanmıyorım zaten ya kız ya erkek olucak başka seçenek yok %50 ihtimali var 😂
denizleo09 Ustunneliff ben iki bebeğimi de kan yenilemeye göre planlamıştım tabi Allah’ın takdiri ama bizde tuttu