semanur0456 Neslihan1309 bende öyle kaldım gebe 🥲 hiç iyi bir yöntem değil her ay bi iki gün gecikmede gebe miyim stresi yaşatır insana
Irmak-annesiii18 Neslihan1309 Allah kısmet ederse olur tabiki 🥰biz eşimle 5 senedir o yöntemi kullanıyoruz hiç kalmadım 🤣
Nagihan1998 Bende mağdurum şuan 20 haftalık hamileyim öyle bir korunma yöntemi yokmuş onu görmüş olduk bizde 😂
Neslihan1309 Nagihan1998 Benimde bu ay 1 kere o yöntemle oldu. Şansa yumurtlama gününe denk gelmiş. Adetimde 1gün falan gecikti daha test yapmadım . Bugünde gecikirse yapıcam .Hayırlı olsun sizin için 🙂
nanay Ben dugunumuz vardi bugun yarin derken gittigimde 8 haftalik hamileymisim cok sukur saglikla dogdu oglum
Aylaa123 Neslihan1309 geri çekilme zatem korunma yöntemi sayılmıyor 😂hamile kalmak çok olası ve çok insan var
Hmdylvc Biri de benim 🥰 daha yeni öğrendim 4 haftalik falan sanırım. 3 buçuk yıl yine iyi idare etmişiz 🙈. Kızımla arasında yaklaşık 4 buçuk yaş olacak. 🙈🙈.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Neslihan1309 yok valla yillardir bu yontemi kullandim ne ben ne esim baska sekilde korunmadik😂 tabiki bir dogum kontrol yontemi degil ama yumurtlama zamanina denk getirmezsen (o haftayi komple) ve icine bosalmazsa cocuk nasil olsun ki? Bilime aykiri yani. Gunlerini biliyorsan bilincli ilerliyorsan hic bir sey olmaz😂
Denizlerkadar SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ben de o yöntemle hamile kalmıştım ama maalesef tam olarak böyle değil, içine boşalma olmasa da zevk suyundan hamile kalınıyor ben öyle kaldım 🤷🏻♀️
Tugbacim34 @Neslihan1309 geri çekilme de erkeklerin bazıları anlamıyor ve içe boşalıyor bir kısmı. Geri kalanı da dışarı boşalınca korundum sanıyor. Burda iş erkeğe düşüyor yani.
Kubraalp67 İlk çocuğumuz olacağı için korunma yöntemlerini yapmak istemedim ne olur ne olmaz diye 2 yıl boyunca geri çekilme ile devam ettik bıraktığımız ay hamile kaldım. Bende işe yaradı ama demek herkeste ise yaramıyormus😄