Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Kızlar ben17+2 yım daha cinsiyet belli değil diyorlar sizdede böyle durumla karşılaşan var mı
haziransekiz
MGZT
bu zamana kadar belli değilse kızdır o bacım kız:)))))
Sumeyyecooban
MGZT
ben oğlumu 17, haftalıkken öğrenmiştim ama kızımı 20. Haftaya kadar öğrenemedim
Candaan
MGZT
canim benim 12.haftada tahmin söyledi bugün 15.olduk az önce doktordan geldik erkek dedi değişmedi özelde söylüyorlar çikolata ye git
Msdlnmn
MGZT
cogu cocuk kendini cabuk gostermez canim kontrole gitmeden once cikolata yede git cok faydası oluyo ben 14. haftalikken ogrendim cinsiyeti 😊😊😊😊
DeryaZ
MGZT
ben 20.haftamda detaylı ultrasonda öğrendim kız olduğunu göstermedi kendini☺️
MGZT
haziransekiz
iki ayrı doktor da daha belli değil dedi de ilk gebelik olunca insan çok endişeleniyor birşey bilmedigimizden
Ozderr
haziransekiz
yok benim arkadasım beşinci ayında erkek olduğunu öğrendi. aynı kız çocuğu gibi hiç kendini göstermeyip saklıyordu 😅
MGZT
haziransekiz
öğrendim bugün kız 😊
haziransekiz
MGZT
nazlı kızdır o:) erkek olsa bariz belli olur yani. Tabiii en son kaçınca haftada gittiniz?
MGZT
haziransekiz
geçen hafta pazartesi şimdi bu perşembe bıdaha kontrolü m var inşallah belli olur
MGZT
Sumeyyecooban
normal yani doktorun böyle bir şeyi demesi
Nerm7n
Benimki de 21. Haftaya kadar kendini net belli etmedi. En son yılbaşı günü babaların orda devlet hastanesi vardı babamın mauayenesi vardı. Baktım babam 30 Aralık gecesi kendisine randevu alırken bana da baktı boşluk var al istersen sabah gideriz beraber dedi. Sabah gittik Dr. A muayene etti. Kesin kız dedi. Yılbaşı hediyesi geldi bize prensesimiz💕🥰🧿
MGZT
Nerm7n
😊😊 Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah.bende çok öğrenmek istiyorum tabi önemli olan sağlıklı olması da insan istiyor ya öğrenmeyi de 😊
Sumeyyecooban
MGZT
aynen canım iki kere tahminde bulundu erkek dedi detayliya bı girdim kız bu dedi bı kaç hafta sonra tekrar kontrolde doktorda evet kız dedi 🤗
MGZT
Candaan
evet çikolatayı en son kontrolümden sonra duymuştum simdikinde denicem 😊
Mucizem00
Candaan
çikolata yiyince ne oluyor canım ilk defa duydum bizde haftaya Pazartesi insallah ögrenicez♥️
Nerm7n
MGZT
Evet insan Meral ediyor. Kızım olsun istiyordum ama ne gelirse başım üstüne dedim hep içimden. Sağlıkla hayırlısı ile gelsinler yavrularımız 💕🧿🙏🏻
Candaan
MGZT
valla 12.haftada denedim işe yaradı😂bebek sırt üstü ayak havadaydı bugün yine gittik çikolata yedim yine sırt üstü ve ayaklar havadaydı😂ikisinde gösterdi kendını
MGZT
Msdlnmn
denicem hadi inşallah 😊şuan kaç haftaliksin
MGZT
Ozderr
demek ki bazı erkeklerde kendini gizliyor 😊
Msdlnmn
MGZT
dene bence canim denemekten zarar gelmez 😍😍 yarin 17 haftalik oluyoz
Ozderr
MGZT
aynen öyle 😂 Anne karnında pozisyonu cok önemli bebeğin gerçekten