iremd-1798 Kızım 17 günlük doktor çocuk kardiyolojisine gönderdi. Göğsünü dinledi ondan sonra bunu dedi. Sorun mu var dedim tedbir amaçlı dedi. Ama korktum kontrol amaçlı doktoru gönderen var mı 😢
surprizbebe iremd-1798 üfürüm vardır. Zaten yenidoğanlarda olur da dediği gibi tedbir amaçlıdır endişe etmeyin
poyrazin_annesi28 iremd-1798 Üfürüm duyulmuş olabilir. öyle biseyse 1 yaşına kadar kapanıyor hiç endişe etme korkunu anlayabiliyorum ama içini ferah tut 🌸 Aynısını yaşadık çok şükür kapandı
deryakuralerturk iremd-1798 Benim kızım Ekim’de 4 yaşına girecek yeni doğan döneminde bizi de gönderdiler üfürüm vardı önemli bir şey dedi çocuk kardiyoloji 2 defa 3 ay arayla kontrole gittik sonra 6 ayda bir dedi 2 yaşına geldiginde kapandı dedi çok şükür onun içindir tedbir amaçlı dediyse ama korkmayın içinizi ferah tutun
iremd-1798 surprizbebe kendimi çok kötü hissettim devlet Hastanesi’ne geç sıra veriyor özele götürsem mi önemli bir durum olabilir mi? Olsa söylerdi diyorum 😟
poyrazin_annesi28 iremd-1798 Rica edin. Sıra beklenmez. Ertesi gün götürmüştüm ben de hemen. 17 günlük bebeğe mecbur bakicak o bebek randevu beklemez
birpcoslu iremd-1798 tabi söylerdi ama bizimkide zaten kendi emin olamadığı için maksat önlem olsun diye yönlendirmişti. Yaşadığım şehirde yoktu başka şehre gitmiştik çok şükür normal dedi doktor. Korkmayın bebeklerde üfürüm çok sık görülebiliyomuş. Doğum esnasında olan bi şey sanırım. Detaylı usg de kalbi normaldi çünkü kızımın
iremd-1798 poyrazin_annesi28 çok şükür sizin adınıza çok sevindim. Umarım bizde de kötü bir şey yoktur çok korkuyorum daha çok küçük. 😟
iremd-1798 poyrazin_annesi28 doktor randevu al git dedi önemli bir şey olsa hemen git derdi değil mi gideceğim hemen ama endişelendim 😟
Septik34 Üfürüm duymuştur. Kalp deliği oluyor birçok bebekte büyüdükçe kapanıyor. Bizimki 3 yaşına kadar farkedilmedi hiçbir belirti vermiyor kapanmayacak büyüklükte imiş 4yaşında ameliyatla kapatıldı
iremd-1798 birpcoslu inşallah bizim de normal çıkar. Randevu da bulamıyorum deli olucam. Herkes bir şey yoktur ilk doğduğunda da kalbine bakıldı vs dediler de stres yaptım. Dua edin bize de nolur 😟
iremd-1798 deryakuralerturk çok teşekkür ederim. Umarım bizimde önemsiz bir şeydir. İlk kızımda İzmir’e hastaneye gittik orada 15 20 günlük çocuklar kalp ameliyatı vs oldu aklıma direkt onlar geldi Rabbim evlatlarımıza şifa versin. Umarım dediğiniz gibi kendiliğinden geçecek bir durumdur ya da sadece kontrol amaçlı bir durumdur. 😟
Rumay iremd-1798 kalbindeki delik kapanmamış olabilir takip ve kontrol maksatlı yonlendirmistir.eko yapılır anlaşılır ne olduğu panik yapmayın hemen
iremd-1798 Rumay kontrol amaçlı dedi herhangi bir şey söylemedi ama işte anne yüreği tedirgin oldum umarım bir şey yoktur 🤲🏼