hnf34 senatss eşim diyor ki zaten sen iyi değilsin önceden ağlardın sessizleşirdin şimdi gülüyorsun kızıyorsun felan😂 sanırım o eşiği geçtim ya ben hani şey diyorlar ya artık öyle bir nokta geliyor takmıyorsun 😅😅
hnf34 senatss ayyy hadi bakalım benim de normalde 6 ağustostu ama dediğim gibi yumurtlama gecikince adette gecikti. Şuan hiç adet olacakmış gibi değilim ara ara kasık ağrım oluyor okdr. İnşaallah olmayız hayırlısıyla o müjdeli haberleri veririz burdan
senatss hnf34 sende ara ara o var bende hiç yok valla sadece göğüs uçlarım çok hassas dokununca falan çok acıyor birde bş yere biraz sert oturunca kasıgıma bişi baskı yapıyor sanki başka da bişi yok elimde 1 tane test kaldı valla
hnf34 senatss benim de göğüslerimde felan hiçbir şey yok sadece kasık ağrısı o da çok şiddetli değil daha iğneleniyor gibi bacağıma vuruyor bir de ıslaklık var. Benim dikkatimi çeken benim normalde şiddetli adet sancım olurdu belim karnım kopardı ağrıdan kitlenir kalırdım bir iki gün önceden başlardı adetin ilk gününden sonra hafiflerdi. Şuan hiçbir şey yok ben de
hnf34 senatss ayy canım benim inşaallah hissettiğin gibi çıkar kendim için ne kadar çok istiyorsam şurda bekleyen herkes için okdr çok istiyorum🥰 inşaallah olacak
senatss hnf34 ayy bende 1 gün önce az agrı okur rwgl ilk günü ağlarım karnıma sıcak sular koyarım başka türlü asla geçmez
hnf34 senatss ben de öyleyim sıcak su, regl söktürücü çaylar, hatta ağlarım yani 😂 bence böyle sancılı adet geçirmemize rağmen adet belirtisi olmayışı belki de bizi heyecanlandırıyordur
hnf34 senatss istersen git acile ver ya da özelde. Kafan rahatlamış olur ama ben pazartesiyi bekleyeceğim
senatss hnf34 şu an araba var kapıda pazartesi günü olmayacak pazar sabaha kadar bende o yüzden düşünüyorum
mervehzall senatss Ben adet günüme 10 gün varken 13 betayla öğrenmiştim şiddetli kasık ağrım vardı acile başvurmuştum ozaman kan ve idrar alındı bence geç döllenme erken döllenme diye birşey var 1 hafta daha adet görmesseniz direk kan verin
senatss mervehzall attığım fotografı gördünüz mü testler bi tuhaf artık. Mecbur kan verşcem ama bu gğn versem beklesem mi bilmiyorum
Elifff4545 senatss bence bugün akşam gidelim verelim hem aciller kalabalık olmuyor gece akşam 8-9 gibi falan nedersin haberlesiriz burdan 🥰