Zhrbjts Balıkkesirde dügunumüz var ekimde ankaradan oraya gidecegiz ama gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum esim halasinin oglu esim tek gidecek burdada dugun olacak orda pek bizden kimse olmayacak o yuzden bırazda esimi kıskanıyorum oraya tek yollamak istemiyorum yeni gelinin ailesi biraz gevsek çünkü 29.haftalıkken yolculuk yapilirmi gidersek yatarak gitme sansim var
Cici2112 Zhrbjts 17 haftalikken 4 saatlik yola ciktik hareketsiz kaldigim için arabadan indigimiz gibi sancilarim oldu gece boyunca
Teacherr Zhrbjts ben 11 haftalıkken gittim 13 saat yol, dönüşte baika yerlere de uğradık 17 saat de dönüş yolu sürdü. 2 saatte bir mola verdik indim yürüdüm hiçbir sıkıntı olmadı şükür
DryStr @Zhrbjts ben kızımda Yalova’dan Adana’ya gitmiştim kendi arabamızla yolda sık sık durmuştuk biraz yürüdüm hareket ettim belimin arkasına yastık katmıştım öyle sorunsuz gelmiştim dönüşte de otobüsle Adana’da Bursa’ya oradan Yalova’ya geçmiştim yorucu olmak dışında pek sorunum olmadı benim. Şimdi 13 haftalık gebeyim bende uzun yolculuk yapacağım normalde sıkıntı etmezdim ama çevremden gitme etme va diyorlar içime kurt düştü 😞
Zynpkcn Ben bayramda gittim valla uzun yola gezmeye gittim ama osel arabamizla gittigim icin mola verdik surekli
Hync1 Yani benim doktorum 28 den sonra istememişti Doktorunuza danışsanız daha iyi olur bence her gebelik farklı
tatlibebegim_ Zhrbjts 20 haftalıkken balıkesirden ankaraya gitmiştim molalarda yürüdüm hep bide ayaklarım çok ödem olmuştu
ozleminann Zhrbjts ben 32 haftalık 9 saat yolculuk yaptım ama yola çıkmadan doktorum muayeneye çağırdı ondan onay alıp çıktık yola önerisi de arkada uzanarak ayakları olabildiğince yukarda tutarak gitmek, 2 saatte bir 10 dk yürüyüş bir de bol sıvı tüket dedi. Çok şükür zorlanmamıştım bence drunuzla görüşün herkesin gebeliği farklı
NilsunThmz Ben 27.haftamda 5 saatlik yola gitmiştim. Ama yolculuk sırasında sık sık kenara çekip bol bol yürüdüm. O kadar saat sürekli oturmak iyi değil. Ayaklarımda davul gibi olmuştu yolculuk sonrası ama dinlenince geçti.
Deletedmom_115 Zhrbjts yani mesela 2 saatte falan durup bir kaç adım atmanız çok iyi olur onun dışında gidin bence bişey olmaz ben kızımda evden çıkmadım şimdi oğluma hamileyim uçakla Antalya’ya gittim geldim kucağımdada kızım var düşün yani bide arabayla sürekli 2 saat yol gidiyorum işlerden dolayı sürekli araçtayım yani dediğim gibi kucağımdada kızım var çok yormayın kendinizi ara sıra inip yürüyün
Aybukealtintas Zhrbjts merhaba eğer bri riskiniz yoksa doktorunuzun onayıyla tabikide seyahat edebilirsiniz, o haftalarda bende 5,6 saat kendim araba kullanarak seyahat ettim, birkaç saatte bir durup 10 dk mola verdim bir sıkıntı yasamadım
Melike00guven Zhrbjts Sıcaklarda sorun olabilir ben 28 haftalık hamileyim hastaneye giderken dayanamıyorum tansiyonum düşüyor doktorunuz en iyisini bilir
dilaraelm Zhrbjts merhabalar aynı haftadayız bu hafta doktora sorarak 7 saatlik bir yolculuk yaptım, ağrın veya kanaman yoksa dinlenerek yapabilirsin dedi. Molalarda yürüdüm bir süre de uzanarak yolculuk yaptım. Ulaştığımızda gece ve sabah bebeğim hareketleri çok azalmıştı baya endişelendim sonra düzeldi yine de kontrole gittim bir sorun yoktu.