fatmaaaydin Kızlar doktora gittim herşey normal dedi yumurtalıklar vs ama çocuk istemi bölümü ücretsiz yumurtlama ve aşılama tabiki yapıyolar dedi araştırmaya yönlendirdi gidenler neler yapılıyor aşılama da ücretsiz mi
Yaprak- fatmaaaydin infertilife diye biliyorum aşılama ücretsiz 2 hakkınız var olmazsa tüp bebeğe geçersin canım
Ysmnpmk fatmaaaydin infertiliteye gitmen gerekiyor canım şehir hastanelerinde aşılama falan olabilirsin
orkidemm_ fatmaaaydin araştırma hastaneleri şehir hastaneleri vs infertilite bölümüne gideceksiniz gerekli herşey detaylı şekilde yapılıyor hsg çektiniz mi tüpleriniz ne durumda
Hync1 Eğer eşinde ve sende bir sorun yoksa ovulasyon testi alıp yumurtlamanı takip etmeni ve bol havuç yeşillik tüketmeni tavsiye ederim inan sağlıklı beslenmenin etkisi çok büyük
fatmaaaydin Hync1 bende yok değerlerim hariç yumurtalıklarıma baktı birşey yok dedi ama eşim daha vermedi oda verecek tahlil
Ysmnpmk fatmaaaydin muayeneler ücretsiz canım devlet hastanesi diye ama vereceği ilaçlar tabiki ücretli
2633 fatmaaaydin neden direk aşılamayı düşünüyorsunuz kaç senedir denediniz? Bildiğim kadarıyla 2 veya 5di tam hatırlamıyorum öyle bı sure şartı var ama tam emin değilim bı sorununuz yoksa bence önce bitkisel yolları deneyin
fatmaaaydin 2633 yok ben seçmedim doktor ücretsiz takip ve aşılama var bence kendimi de yorma zamanda harcama dedi yoksa ben hacamata gittim bir de ekstra bunay hayıt otu içiyorum
2633 fatmaaaydin çok garip bişeyde görmemis genelde ilk 1 yıl deneyin derler hakkınızda hayırlı olan olsun inşallah bir an önce kendiliğinden pozitifi görürsünüz
orkidemm_ fatmaaaydin önceliğin o olmalı canım direkt çekerler zaten özellerde pahalı 10 bin civarı vs orda ücretsiz bu bilgiyi de vermiş olayım