nazel123 Selamm kızlar napıyorsunuz benim gibi canı hiç bir şey istemeyen var mııı klima olan odadan çıkasım gelmiyor sadece yatmak istiyorum ya 😅 ama kızım sağolsun sürekli birşey soruyor oyun oynamama istiyor
Gulcinayazmert nazel123 ben🥲 asla kalkmak istemiyorum klima önünden birtek akşamları yürüyüşe çıkıyorum😃
Burcu-2634 nazel123 klimam yok ondan galiba sürekli ayaktayım benim de kız sağolsun hep birşeyler ister rahat vermez 😂
nazel123 Gulcinayazmert öyle ya diğer odalar yanıyor sıcaktan dışarı desen öyle 😅 yemek yapcam ama kalkasım gelmiyor Buzluk hazırlığı temizlik var ama gözümde büyüyor sürekli herşey siz kaç haftalıksınız 😊
nazel123 Burcu-2634 ay çocuklar zaten hiç fırsat vermiyorlrki 😂😂 tüm enerjim onu dinleyip oyun bulup oynarken bitiyor zaten 😅
Gulcinayazmert nazel123 33. Haftalık benimde🤗dip köşe bir temizlik bizi bekliyor ah nasıl biter belli değil😂
eozlem nazel123 benim kardeşim bende 1.5 aydır sağolsun tüm temizliği yapıyor, ben de oturduğum yerden yemek yapıyorum 😂
esraserdar34 Elimden gelse evin her yerine klima taktırcam o kadar hararetim oluyor ki salonda klimanın önünde yatıyorum sabaha kadar hemde üstüme hiç bişey örtmeden eşimle oğlum üşüyoruz diyorlar bende üşüyorsanız odanızdan çıkmayın diyorum karışmayın bana 😤
nazel123 Melodimm bizimkide öyle uyuma uyuma diyip duruyor beş yaşına geldi artık öğlen uykusu falan bitti çoktan gece geç yatıp sabah erkenden uyanıyor 😅
nazel123 eozlem ay ne güzel ya insanın kız kardeşi olması bu yönlerden çok iyi 😂 bende kimse yok maalesef gelip yardım edecek 😅
nazel123 Gulcinayazmert yakınmış haftamız benimde 31 valla öyle dip köşe yapmam gerek doğumdan önce insallah toparlanıp kendimize geliriz de başlarız 😂